Home Stiri mondene Iată pentru ce sumă a pozat Gina Pistol în „Playboy”!

Iată pentru ce sumă a pozat Gina Pistol în „Playboy”!

de Clara

În urmă cu mai mulți ani, când aceasta avea doar 19 ani, Gina Pistol a acceptat propunerea de a poza în Playboy, fiind jurizată chiar de către Florin Călinescu. Deși multă lume a fost dezamăgită atunci când a trecut cu brio castingul, se pare că Gina și-a văzut de drum în continuare.

„Toată lumea, inclusiv Florin Călinescu, a fost împotriva ei, preferând o fată mult mai provocatoare. M-am opus din răsputeri şi, până la urmă, mi-am impus punctul de vedere”, a mărturisit Silviu Dan Boerescu, fostul redactor-șef al revistei Playboy, pentru cei de la click.ro, în urmă cu ceva vreme.

Mai mult decât atât, relatează viva.ro, suma pe care iubita lui Smiley a primit-o a fost mult mai mică decât cea pe care celelalte persoane care au pozat au încasat-o, aceasta fiind în jur de 1.000 de dolari.

„Gina Pistol a venit de pe stradă, aflase de undeva că sunt stelist și mi-a zis că e iubita unui jucător. Nu a contat asta, dar am luat-o, pentru că mi s-a părut Marilyn Monroe a noastră. A luat foarte puțin, până în 1.000 de dolari”, a mai declarat Silviu Dan Boerescu.

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol a vorbit despre consecințele cu care au venit la pachet pictorialele pe care le-a făcut. Aceasta a avut de îndurat multe momente mai puțin frumoase și a explicat ce s-a întâmplat.

„Crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, bărbații mă tratau… mai ales după ce am apărut în revistele alea… am auzit atâtea glume proaste și, când am crescut eu și am început să dau cu ei de pământ când ceva nu-mi convenea, că pot să fiu și genul asta, când întâlneam bărbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ”, a mărturisit prezentatoarea de la Antena 1, potrivit sursei menționate anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies