Home Stiri mondene Iată prima reacţie a lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrăşcanu a spus că vrea să o omoare!

Iată prima reacţie a lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrăşcanu a spus că vrea să o omoare!

de Buinoschi Andreea

Ieri, Claudia Pătrăşcanu a intrat în direct în emisiunea Acces Direct şi a adus mai multe acuzații extrem de grave la adresa fostului ei soţ. Aceasta susţine că afaceristul Gabi Bădălău ar fi plătit pe cineva să o omoare şi, acum, acuzatul a avut prima reacţie.

„Trauma este un iad pe pământ. Trauma vindecată este un dar de la Divinitate”, este mesajul milionarului. Acesta pare să nege tot ceea ce fosta lui soţie a spus despre el şi nici nu se lasă afectat de respectivele lucruri.

„Am ajuns să îmi strig durerea de mamă și să scriu niște mesaje prin care să nu jignesc poate cum face soțul meu, că vreau, nu vreau, ajung la urechile mele. Suntem două persoane publice și nu mi-am imaginat vreodată că vom ajunge într-un mare scandal ca acești copiii ai noștri minunați să citească pe Google. Nu doresc nimănui să treacă nimeni prin ce trec eu.

Știu că acești copii trebuie să rămână la mamă. Se iau doar când mama e denaturată, în situația mea nu se discută. Oamenii ăștia nu au ce să-mi reproșeze niciodată, pentru că sunt o mamă impecabilă. Când m-au dat afară cu doi copii, am fost singura care i-a protejat. Nu au oamenii ăștia ce să-mi reproșeze, dar îmi fac rău pe toate părțile.

Am apărut odată la televizor și am spus că am fost amenințată cu moartea. M-a amenințat cu moartea. Am trecut de etapa fricii, când îmi era frică să merg și pe stradă, pentru că m-a amenințat că o să plătească pe cineva cu o mașină să intre în mine și va mușamaliza totul și nu va ști nimeni nimic ca și cum am făcut un accident.

Tot ce am trăit în cei cinci ani nu vreau să trăiască nimeni. El și-a dorit să tac, să mențin aparențele unei familii fericite, să nu divorțez și să accept umilințe. Simt că trimit mesaje în gol, cer ajutor părinților lui, familia îmi trimit mesaje precum sunt bolnavă psihic”,  sunt acuzațiile aduse de artistă…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..