Home Stiri mondene Iată prima reacție a Ralucăi Pastramă după ce s-a aflat că Pepe a bătut-o!

Iată prima reacție a Ralucăi Pastramă după ce s-a aflat că Pepe a bătut-o!

de Buinoschi Andreea

Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, după ce acesta a bătut-o la sfârșitul săptămânii. În ciuda faptului că acesta a declarat că divorțul va fi unul pe cale amiabilă, de dragul celor mici, iată că adevărul este cu totul și cu totul altul.

Acuzațiile pe care Raluca le aduce soțului ei sunt extrem de grave, pot constitui o probă importantă în dosar și, mai mult decât atât, poate reprezenta și motivul pentru care aceasta a dorit să pună punct relației.

Surse apropiate Ralucăi au declarat că artistul ar fi bătut-o chiar în plină stradă și s-a oprit doar când fața brunetei a fost tumefiată. „I-a dat în plină stradă, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit întreg circul. Cel mai probabil era băut. A fost foarte, foarte violent. Inițial, Raluca i-a răspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”, au spus surse apropiate, celor de la playtech.ro.

Ieri, Raluca a postat, chiar pe contul ei de Instagram, un filmuleț în care apare alături de fetele sale în timp ce se dau în leagăn în parc. Așadar, se pare că fetele sunt singurele care îi oferă alinare zilele acestea.

În urmă cu aproximativ o lună, Pepe a anunțat divorțul, prin intermediul unui filmuleț urcat pe canalul său de YouTube. „Vreau să fac un anunț important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației.

În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni”, a declarat Pepe…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..