Home Stiri mondene Iată primele fotografii cu iubita lui Reghecampf! Aceasta este în primul trimestru de sarcină

Iată primele fotografii cu iubita lui Reghecampf! Aceasta este în primul trimestru de sarcină

de Buinoschi Andreea

Corina Caciuc este iubita lui Laurențiu Reghecampf și totul s-a aflat după ce acesta a declarat că a depus actele de divorț. Acum, tânăra a fost surprinsă de către cei de la cancan.ro în Capitală.

Aceasta a fost fotografiată în timp ce își rezolva îndatoririle și nici nu s-a ferit din a-și arăta burtica de gravidă, confirmând, în acest sens, zvonurile.

Potrivit sursei menționate anterior, Corina are nouă săptămâni de sarcină și are doar 29 de ani. Aceasta activează în domeniul afacerilor, fiind directoarea unei firme ce realizează diferite afaceri între țara noastră și China.

„El este tatăl copilului, nu o să vorbesc niciodată urât de el. Da, am făcut niște greșeli, dar promit că le repar și o să lupt pentru ca copiii mei să nu simtă nenorocirea asta și să crească demni.

Oricât de greu ar fi, să lăsăm legea să își spună cuvântul și avocații, pentru că nu știm exact care este adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu, aș face la fel. O să văd cum o să descurc încet lucrurile și, atunci, o să dau o declarație oficială. Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vieții, ca să arăt că nimeni nu-mi atinge familia.

Am aflat si noi informația din ziar (n.red. – despre divorț), niciodată nu am știut care este adevărul, toată familia este puțin bulversată, nu se știe care e minciuna și care este adevărul, dar o să le descurc pe toate. Copilul cel mic suferă cel mai tare, pentru că nu prea își vede tatăl, nu prea poate să dea de el”, a spus fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a declarat că a depus actele de divorț.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies