Home Stiri mondene Iată primele imagini cu Lora în rochie de mireasă!

Iată primele imagini cu Lora în rochie de mireasă!

de Clara

Nici bine nu s-a întors din Bali, că Lora deja a îmbrăcat rochia de mireasă. Aceasta a pus mai multe poze pe contul său de Instagram și i-a întrebat pe fani dacă alegerea pe care vrea să o facă este una bună sau nu: „Ce ziceți? Să mă mărit sau nu?”.

Surpriza a venit după, când fanii au aflat motivul real pentru care artista a îmbrăcat rochia albă. Aceasta va juca într-un film, împreună cu alte vedete importante ale țării noastre. Lora a trebuit să fugă desculță prin biserică, îmbrăcată în rochia mult așteptată de către toate femeile.

Anul trecut, când Andreea Bălan a aruncat buchetul, acesta a ajuns în mâinile Lorei, iar acum toată lumea așteaptă fericitul eveniment. Mai mult decât atât, artista le-a spus celor de la Viva.ro faptul că ea și iubitul său nu au luat în considerare acest aspect, deoarece au alte priorități: Nu știu când mă căsătoresc, aș vrea să știu. Sigur voi spune când va fi. Este primul lucru pe care îl tăiem de pe listă tot timpul. Fiind împreună tot timpul rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta. Și el mă mai întreabă dacă mai punem data asta o dată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta. Am fost tot timpul nehotărâți la locație, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relație”.

În urmă cu cinci ani, Lora a divorțat de Dan Badea. Divorțul a fost unul destul de scandalos și fiecare a aruncat vorbe grele înspre celălalt. „Regret nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum.(…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână, ceva nu este în regulă”, a spus artista…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies