Home Stiri mondene Iată primele impresii despre intrarea lui Florin Călinescu în echipa Prima TV!

Iată primele impresii despre intrarea lui Florin Călinescu în echipa Prima TV!

de Clara

De curând, Florin Călinescu a anunțat că a semnat cu postul Prima TV, iar managing partner al Grupului Clever a făcut primele declarații despre această mutare.

„Suntem bucuroși și mândri că am cooptat în echipa noastră un adevărat profesionist. Pentru mulți dintre noi, Florin Călinescu rămâne un reper în televiziune, un simbol al presei românești. Ne bazăm pe spiritul lui liber, pe creativitatea și pe profesionalismul lui. Prima TV a câștigat un plus de experiență prin prezența domnului Călinescu în echipa de top management”, a declarat Adrian Tomșa, relatează cancan.ro.

„Nu trebuie să mă stabilesc aici, am casa mea aici. Ăsta e visul meu. Să mă întorc acasă şi să fac o echipă de fotbal. Una ca FC Barcelona. Să se cheme «FC Timişoara». Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd Timişoara câştigând o dată campionatul României. Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă. Îşi fac echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari…

Timişoara, care se dă exemplul României, să nu poată face o investiţie, nu pot înţelege. E vorba şi de suporteri. I-am mai întrebat o dată câţi iubesc echipa în oraşul ăsta. Mi-au răspuns că sunt şi 200.000. Daţi, măi, un euro fiecare. Dacă ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipă. Dar fără orgolii.

E o mare nefericire. Să nu mai aud povestea cu «Miticii», când aici sunt «Costici». Din păcate, trebuie să remarc un lucru, de altfel, e valabil pentru toată România. Când e vorba de alegeri, întotdeauna îi regretăm pe ăia dinainte. Problema mea cu Timişoara e că, în momentul în care nu mai sunt părinţii pe lumea asta, nu mai sunt nici mulţi dintre prieteni, lucrurile se schimbă… Pentru mine, multe lucruri dragi trăiesc prin oameni, rude, prieteni etc”, a spus Florin Călinescu pentru cei de la adevarul.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies