Home Compatibilitate zodii Îl ierți sau îl lași dacă te-a înșelat? Vezi dacă merită în funcție de zodie!

Îl ierți sau îl lași dacă te-a înșelat? Vezi dacă merită în funcție de zodie!

de Arseni Ana
Il ierti sau il lasi daca te-a inselat

Este destul de greu să ierți după ce ai fost înșelată, în ciuda explicațiilor cu care vine partenerul tău. Cu toate acestea, este poate mai ușor să treci peste asta dacă ții cont de trăsăturile zodiacale ale partenerului tău. Află dacă merită sau nu să îl ierți în funcție de trăsăturile semnului său zodiacal.

Berbec

Atunci când iubitul tău este în zodia Berbec și te-a înșelat, primul lucru la care trebuie să te gândești este motivul pentru care a făcut asta. În general, Berbecii nu pot înșela dacă iubesc cu adevărat, iar atunci când ai fost înșelată de un Berbec, trebuie să te gândești bine ce l-a determinat să facă asta. Comunică cu el și încearcă să îl înțelegi cât mai bine, iar dacă poți trece peste, merită să-i acorzi o a doua șansă.

Taur

Atunci când un Taur alege să își înșele iubita, motivul său este evident: nu o iubește îndeajuns. Nu merită să îi acorzi a doua șansă, asta deoarece riști să fii din nou înșelată. Trebuie să știi că un bărbat în zodia Taur nu își înșală niciodată femeia iubită, el îi este loial în totalitate și o respectă.

Gemeni

Bărbații din zodia Gemeni sunt extrem de șireți. Trebuie să fii foarte atentă cu el și mereu să-i ții frâiele. Dacă se întâmplă și te-a înșelat, nu merită o altă șansă, iar asta deoarece te va înșela și a doua oară. Bărbații Gemeni au nevoie de femei puternice și hotărâte, care să le vină de hac.

Rac

Bărbatul Rac rareori se întâmplă să te înșele. El este un familist convins, fidel și foarte ascultător, aproape partenerul perfect. Cu toate acestea, dacă nu se simte apreciat și înțeles, poate călca strâmb căutând înțelegere în alte locuri. Din acest motiv, merită să-i mai acorzi o șansă și să comunici cât mai deschis cu el.

Leu

Leii sunt cunoscuți deja ca fiind mari cuceritori, iar atunci când își înșală partenera, nimic nu e nou. Credem că nu meriți să suferi mereu, iar din acest motiv, nativii din zodia Leu nu trebuie iertați atunci când trădează în dragoste.

Fecioară

Bărbații din zodia Fecioară, atunci când iubesc cu adevărat, nu își înșală iubita sub nicio formă. Dacă se întâmplă să afli că te-a înșelat, trebuie să fii capabilă să discuți cât se poate de serios cu el. Merită a doua șansă după ce a fost prins însă niciodată a treia, trebuie să fii foarte atentă!

Balanță

Atunci când ești înșelată de o Balanță, trebuie să știi cum să reacționezi. Dacă ești impulsivă, s-ar putea să îl pierzi definitiv pe bărbatul din această zodie. Cu toate că este vina lui, încearcă să îl asculți și să îl înțelegi, iar mai apoi să iei o decizie.

Scorpion

Dacă un Scorpion te-a înșelat, nu merită a doua șansă, iar asta deoarece Scorpionii își fac foarte greu ordine în viață. Preferă să fie liberi, iar atunci când sunt îngrădiți de o relație, aceștia înșală.

Săgetător

Săgetătorii sunt în permanență atrași de ce este interzis, din acest motiv nu merită a doua șansă după ce au înșelat. Trebuie să fii mereu cu ochii în patru după un Săgetător.

Capricorn

Foarte rar se întâmplă ca un Capricorn să își înșele partenera. Este extrem de selectiv și pretențios, iar dacă se întâmplă să te înșele, motivul este cu siguranță unul bine întemeiat. Merită o șansă nouă!

Vărsător

Nestatornic și curios, Vărsătorul înșală destul de des. Dacă reușești să-l prinzi în flagrant, atunci trebuie să te gândești foarte bine dacă îl ierți sau nu, asta deoarece riști să o pățești din nou!

Pești

Un Pește merită a doua șansă atunci când înșală, iar asta deoarece va realiza cu adevărat că a greșit. Lucru care îi va aduce remușcări și comportamentul lui se va îmbunătăți…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..