Home Stiri mondene Ilie Năstase, declarații despre relația pe care o are cu fiica sa

Ilie Năstase, declarații despre relația pe care o are cu fiica sa

de Clara

În urmă cu mai mulți ani, Ilie Năstase a fost însurat cu Amalia Năstase, cea care i-a și dăruit doi copii. Fostul tenismen are motive de bucurie legate de cele două fiice ale sale, deoarece una dintre ele a câștigat o bursă la o facultate de prestigiu din Franța.

Ilie Năstase a fost mereu discret în ceea ce privește viața sa personală. Acum, însă, a vorbit despre copiii pe care îi are din căsnicia cu Amalia. Recent, fostul sportiv de performanță s-a arătat extrem de mândru de faptul că una dintre fiicele sale urmează să studieze la Paris, la Facultatea de Arte.

Mai mult decât atât, fata lui va pleca în Franța cu bursă, ceea ce reprezintă încă un motiv în plus pentru ca acesta să fie mândru de reușita fiicei lui.

„Cum să mă simt altfel, decât mândru de fetele mele. Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea. Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipă școlii. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a spus acesta, conform click.ro.

Mai mult decât, sora cea maică a acesteia, Emma, se pare că este foarte bună la fotbal, dar nu ar dori să urmeze o carieră în acest sens. „Nu cred că își dorește să facă performanță. La școala la care învață i s-au prezentat mai multe opțiuni, dar ea a vrut în special fotbal. Mi se pare că fata fostului fotbalist Adrian Ilie este profesoară acolo”, a mai adăugat Ilie, potrivit playtech.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies