Home Stiri mondene Ilie Năstase, la un pas de divorțul de a cincea soție? Cum a fost surprinsă Ioana Simion

Ilie Năstase, la un pas de divorțul de a cincea soție? Cum a fost surprinsă Ioana Simion

de negriuelena

Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai rău pentru Ilie Năstase, cea de-a cincea soție a sa, Ioana Simion, părăsind căminul conjugal.

Aceasta a fost surprinsă de paparazzii Click! în timp ce intra într-un apartament dintr-un complex rezidențial situat în zona Pipera, unde vecinii spun că aceasta locuiește în chirie.

Ioana Simion și Ilie Năstase sunt încă soț și soție, sexoasa brunetă încă nu a dat jos de pe deget verigheta, dar nu mai locuiesc împreună în vila tenismenului situată în cartierul Primăverii.

Recent, soția lui Ilie Năstase a fost fotografiată ținând haine pe umerașe și intrând în blocul care a fost construit recent în zona Pipera, unde, spun vecinii, s-a mutat de circa două săptămâni.

„Nu a cumpărat, locuiește cu chirie, dar cine ştie pe viitor? De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine.

Da, a venit şi domnul Năstase pe aici”, a confirmat pentru Click! unul dintre proaspeții vecini ai Ioanei Simion.

„Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii.

Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo.  Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă.

Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea.

Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei”, a spus pentru Click! o persoană din anturajul celor doi.

În săptămâna precedentă, Ilie Năstase și Ioana Simion au fost văzuți în mallul din Băneasa, de unde au cumpărat mobilă…

Sursa: click.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!