Home Stiri mondene Ilie Năstase, primele declarații după ce s-a spus că este falit: „Mă simt sărac”

Ilie Năstase, primele declarații după ce s-a spus că este falit: „Mă simt sărac”

de Buinoschi Andreea

De câteva zile, se vehiculează că Ilie Năstase nu ar mai avea bani, deoarece o foarte mare parte din firmele sale ar fi fost închise. Extrem de deranjat de aceste afirmații, fostul soț al lui Brigitte Pastramă a reacționat, declarând că nimic din ceea ce s-a spus nu este adevărat.

„Cum adică nu mai am bani? Că merg pe jos? Merg pe jos că nu mai am carnet. Numai proștii spun asta, dar lor nu le dau răspuns. Le răspund numai deștepților. Să mă duc la bancă să le arăt contul să vadă câți bani am? De unde au mai scos și asta?

Dacă vor să ne întâlnim, venim fiecare și punem ce avem pe masă. Eu de foame nu mor! România e singura țară în care mă simt sărac! Când mă duc la Paris, mă simt bogat. Am de toate! Mă pot duce să mănânc unde vreau, pot sta la cel mai bun hotel. În România, nu! Că în România fiecare își dă cu părerea”, a declarat fostul sportiv de performanță, conform celor de la playsport.ro.

În prezent, Ilie Năstase este, din nou, în centrul atenției. În urmă cu aproximativ două săptămâni, soția sa, Ioana Năstase, a sunat la 112, spunând că a fost bătută de către acesta. Acuzațiile pe care femeia i le-a adus sunt extrem de grave, dar fostul sportiv a negat tot.

„Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere, din respect, că nu e frumos. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el.

Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare”, a spus victima pentru ShowBlitz, dar și pentru ProSport

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..