Home Stiri mondene Ilie Năstase reacționează, după ce fiica lui s-a apucat de OnlyFans

Ilie Năstase reacționează, după ce fiica lui s-a apucat de OnlyFans

de Clara

Charlotte, fiica adoptivă a fostului tenismen Ilie Năstase, și-a făcut un cont de OnlyFans. Aceasta postează fotografii care mai de care mai îndrăznețe și nici modul în care își întâmpină fanii nu este mai prejos.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans! Sper să vă placă! Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby! (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta.

„Eu sunt eu și fiica mea e ea. Să facă ce vrea! Eu nu am văzut. Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a fost reacția lui Ilie Năstase.

„Am văzut și eu (…)Sincer, nu este treaba mea. Doar că sunt șocată, ca orice mama (…) Este treaba ei, ea face ce vrea. Ce pot să spun mai mult de atât? Doar că sunt șocată, deoarece știu că tatăl ei avea grijă de ea, nu îi lipsea absolut nimic. Cu toți copiii, întotdeauna. Le trimitea o dată la o lună când aveau nevoie și sunau, a doua zi aveau banii în cont. Nu se pune problema banilor aici. A fost alegerea ei. O alegere care, din punctul meu de vedere, ca mamă, este șocantă, dureroasă”, a spus și Ioana Năstase.

Ilie Năstase este mândru de fetele pe care le are din fosta căsnicie

„Cum să mă simt altfel, decât mândru de fetele mele. Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea. Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipă școlii. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a spus acesta, conform click.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies