Home Stiri mondene Ilinca Vandici, declaraţii despre depresia postnatală

Ilinca Vandici, declaraţii despre depresia postnatală

de Clara

La fel ca alte mame, Ilinca Vandici s-a confruntat cu depresia postnatală. Aceasta a vorbit cu cei de la viva.ro despre ce a făcut ea, spunând că, deşi a fost o perioadă grea, a reuşit să o depăşească după ce apelat la ajutorul unui specialist.

„Nici acum nu-mi vine să cred că am trecut prin așa ceva… A fost prima dată în viață când am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, plâns fără vreun motiv, frică, insomnii, sentimentul de neputință… Sunt stări pe care, dacă nu le înțelegi, e greu să le depășești.

Lucrez de un an cu un terapeut care mă ajută să înțeleg, să-mi explic și să depășesc anumite episoade din viața mea, inclusiv depresia postnatală!”, a spus prezentatoarea de la Kanal D în cadrul unui interviu oferit pentru cei de la viva.ro.

În urmă cu ceva timp, Ilinca a stat de vorbă cu cei de la perfecte.ro despre rolul de mamă, spunând că este cel mai frumos lucru care i se putea întâmpla şi dezvăluind cu cine din familia sa seamănă cel mai mult.

„E superbă, e cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, mi se pare cea mai ofertantă și cea mai complexă. Am senzația că pe umerii mei, cumva, e viața unui omuleț care mă privește cu ochi mari, mă ia de mânuță și mă duce să îl ajut, simt cât de mult contează implicarea mea în creșterea lui Zian și asta mă apasă, dar în sensul bun.

Prind aripi și încep să mă documentez și să petrec din ce în ce mai mult timp cu el, să pot să îi ofer tot ce are nevoie. Viața noastră e ca un parc de distracții, descoperim la fiecare colțisor câte o nouă provocare, câte o nebunie pe care vreau să o facem împreună și de care să ne bucurăm…

Mi se pare că așa ar trebui trăită viață lângă copiii noștri. El nu trebuie să vadă decât zâmbete, energie pozitivă și armonie în jurul lui, ceea ce se și întâmplă, pentru că îi oferim asta din plin. Și cu ajutorul meu, cu ajutorul lui Andrei, cu ajutorul bunicilor, va ajunge un om-model”, a mărturisit prezentatoarea, pentru sursa menţionată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies