Home Stiri mondene Ilinca Vandici, în conflict cu soacra sa din cauza copilului. Ce a făcut aceasta

Ilinca Vandici, în conflict cu soacra sa din cauza copilului. Ce a făcut aceasta

de negriuelena

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de succes Bravo, ai stil! a povestit de curând cum încearcă să îl educe pe fiul său, Zian, din punct de vedere financiar, dar soacra sa nu ține cont de acest aspect.

Frumoasa vedetă a mărturisit cum încearcă să procedeze după modelul Andreei Marin, și anume să îi facă educație financiară băiatului său de doi ani, pentru a nu crește cu ideea că poate avea orice și oricând, după poftele sale, ci să aibă simțul răspunderii, ca un copil dintr-o familie obișnuită. Soacra sa însă îi pune bețe-n roate în desfășurarea planului prin faptul că îi face copilului toate mofturile, iar acasă la aceasta are tot ce și-ar putea dori pentru joacă.

„Nu aș vrea să conteze cine sunt eu și unde lucrez. Aș vrea totuși să fie obișnuit cu o viață normală, nu crescut în puf, ba, dimpotrivă, învățat și cu «Nu avem acum.», «Nu avem bani.». Sunt foarte setată pe treaba asta. Eu în sensul acesta voi acționa, dar de bunici nu știu ce să zic…

Ce pot să le fac? La bunica lui, adică la soacra mea acasă, e un mare parc de distracții! E un fel de Legoland și Disneyland, are mașinuțe, tobogane, leagăne. Are garajul lui, unde are motocicletă, bicicletă, tricicletă, ATV, tractor, mașină decapotabilă”, a declarat Ilinca Vandici.

Prezentatoarea TV își pune însă toată nădejdea în faptul că la un moment dat își va învăța fiul cum să rostuiască banii, în caz contrar va deveni un adolescent cu probleme și cu care va avea neînțelegeri.

„Eu cred că o să-mi iasă totuși această educație financiară, că, până la urmă, o să știe că, dacă este la bunici, e în vacanță și acolo poate i se permit mai multe lucruri, dar în casă la mine trebuie să avem niște reguli”, a conchis Ilinca Vandici…

Sursa: anamariavasile.net

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies