Home Stiri mondene Ilinca Vandici, mesaj tulburător despre situația din lume: „Ni se întâmplă asta pentru că…”

Ilinca Vandici, mesaj tulburător despre situația din lume: „Ni se întâmplă asta pentru că…”

de negriuelena

Ilinca Vandici trece printr-o perioadă extrem de dificilă și a ales să le transmită fanilor ei câteva gânduri referitoare la tot ceea ce se întâmplă,

prin intermediul blogului personal, punctând în același timp nemulțumirea că unele persoane ies pe străzi de parcă situația nu ar fi una gravă.

„Nu știu ce e mai important să vă spun despre ceea ce trăiește toată Planeta asta. Sunt frustrări pe care le-am trăit și m-am obișnuit să le împărtășesc cu voi.

Ni se întâmplă asta pentru că merităm să ni se întâmple asta. Nu am mai știut să ne oprim, nu am mai știut să ne întoarcem.

Este o goană permanentă după bani, carieră, recunoaștere, ascensiune.

Când a fost ultima dată când ați stat în casă pentru una-două zile pentru weekend, poate nici atât, pentru o carte, un film cu partenerului vostru?! Facem multe greșeli.

E momentul prielnic să ne reevaluăm noi pe noi. Eu fac asta în fiecare zi. Ce puteam să fac mai bine. Cu atitudinea mea, cu cuvintele, cu reacțiile.

Din perioada asta vom ieși toți schimbați. Ce se întâmplă pe stradă… rămân blocată. Trebuie să dăm dovadă de compasiune.

Oamenii care porneau rotițele din punct de vedere economic, iar alții care, habar n-am, au venit doar de dragul de a veni.

Bătrânii… mă frustrez.. și nu vreau să mi-o iau în nume de rău.

Noi am oprit totul, iar unii se plimbă liniștiți, ies la grătare, se îmbulzesc la farmacii, pe la instituții, să-și ia bilete de vacanță”, a scris Ilinca Vandici.

Vedeta trage un semnal de alarmă, evidențiind inconștiența celor care nu au ales să se izoleze.

„(…) Mă frustrează că eu trebuie să stau în casă o lună în plus în care încărcătura psihică este groaznică pentru că mă îmbolnăvesc, când o să ies și eu și o să mă întâlnesc cu cineva care a stat doar la grătare.

Deci, cum facem? Încerc să stau și nu am cum să mă plictisesc atât timp cât am copil în casă, care are nevoie de atenție. Trebuie spălat.

Obișnuită fiind, eram într-o alergătură continuă, doar că supersonicul s-a oprit. Hai să plantăm o floare, să lăsăm telefoanele!

Mi-e dor de tot ce făceam înainte, că eu am ales să mă protejez pe mine și că nu este o joacă. Dacă nu reușim să ne coalizăm, perioada nu va trece sau nu va trece cu bine peste noi.

E o chestiune ce ține de Planeta Mamă. Dar o mamă nu-și omoară copiii. Are legătură cu ceea ce facem noi aici.

Poluăm, suntem răi, nu avem grijă de semenii noștri, nu ne pasă decât de noi. Eu cred mult în asta. Fiecare știe ce are de învățat sau ar trebui să știe ce.

Ne distrugem singuri. Mă încadrez în același sistem. Am făcut asta mulți ani. Trebuie să ne oprim.

Puneți stop la ceea ce credeți că vă face cu adevărat fericiți. Nu validarea din partea celorlați.

Liniștea că suntem sănătoși mă face fericită și iarăși să văd că sunt fericită când mă trezesc, mă face să zâmbesc.

Să văd albinele și fluturii că zboară. Da… sunt lucruri mici. Am învățat că poate asta e lecția noastră și că încă nu am ajuns în profunzimea lucrurilor.

Mă mai studiez. Revin la situația în care mă analizez. Atunci stați acasă și aveți grijă de voi!”, a mai scris Ilinca Vandici…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies