Home Stiri mondene Ilinca Vandici se apără, după ce a fost asaltată de mesaje negative în urma declarațiilor făcute

Ilinca Vandici se apără, după ce a fost asaltată de mesaje negative în urma declarațiilor făcute

de Clara

De ceva timp, Ilinca Vandici este ținta criticilor în mediul online. În cadrul unui podcast, aceasta a declarat că i-ar ierta orice soțului său, lucru ce a dus la o mulțime de interpretări din partea internauților.

„Am avut surprinderea să văd că anumite persoane, inclusiv din mediul public, care mă cunosc, alături de care am fost în diferite situații din viață, la emisiuni și așa mai departe, au simțit nevoia să intervină într-un mod nu tocmai plăcut pentru mine. Mă deranjează că nu au reușit să contextualizeze, având în vedere că mă cunosc. Știu că sunt o femeie cu principii, o femeie cât se poate de normală. Sunt un om bun. Sufăr. M-a deranjat că nu au reușit să contextualizeze, să zică: «E clar că s-a întâmplat ceva cu ea, că nu a fost atentă, că poate a vrut să spună altceva, pentru că Ilinca nu e așa».

Sunt foarte tristă. Am luat pauză de la tot ce înseamnă rețele de socializare. Am stat cu mine mult, a fost o perioadă de introspecție”, a spus Ilinca în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Ilinca Vandici a fost foarte deranjată de cele întâmplate

„ Am fost atentă la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Am revăzut declarațiile mele, pentru a putea înțelege ce anume a generat reacții virulente și chiar online bullying. Revăzând imaginile, analizându-le, mi-am dat seama că întrebările și temele abordate în ultimele mele apariții au fost atât de personale, încât, cu siguranță, nu am reușit să explic, să nuanțez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire.

Nu m-am gândit o secundă că o să mergeți atât de departe încât să vorbiți despre violență, despre abuz, despre crimă sau alte nenorociri. Aici am greșit, sunt total împotriva lor și ar fi trebui să subliniez acest lucru foarte clar. De altfel, am fost mereu împotriva violenței de orice fel și îmi pare sincer rău dacă am lăsat acum să se înțeleagă altceva”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies