Home Stiri mondene Imagine rară cu Iulia Albu. Este incredibil cum arată vedeta fără pic de machiaj

Imagine rară cu Iulia Albu. Este incredibil cum arată vedeta fără pic de machiaj

de negriuelena

Iulia Albu, în vârstă de 38 de ani, este bine cunoscută pentru excentricitate și nu se sfiește să încerce look-uri nonconformiste.

Având în vedere că apare mereu machiată în cele mai neobișnuite combinații de nuanțe, aceasta și-a surprins fanii de curând, apărând fără pic de machiaj.

Vedeta a încărcat pe contul său de Instagram o fotografie în care se arată, după cum susține ea, într-un mod complet natural, fără fond de ten, ruj, rimel sau farduri.

„Bună. Sunt Iulia. Și astăzi nu port machiaj. Tu de ce nu ai face-o?, a scris Iulia Albu în dreptul imaginii unde apare nemachiată.

Deși a primit o mulțime de comentarii de apreciere, unii fani au fost sceptici și i-au reproșat că a folosit rimel și ruj, considerând că este vorba totuși de un machiaj în stilul natural.

„Ai rimel, sprâncene conturate, nasul conturat, ceva culoare la buze… make-up complet, dar light… nu ne minți ???!‍♀ Ești foarte frumoasa și fără… make-up”.

„Mie, personal, mi se pare ca ai un minimum de machiaj: rimel subtil, creion sprâncene subtil, fond de ten crema din nou subtil și un ruj, repet, subtil, de culoarea buzelor.

Părerea mea. Oricum ești foarte frumoasă ❤”, i-a scris un alt internaut.

Vedeta a răspuns ambelor comentarii, precizând, scurt și la obiect că nu are machiaj.

De când a devenit o persoană adultă, Iulia Albu a dat dovadă de mult curaj. Este o femeie sigură pe sine și nu ține cont de părerea criticilor.

Însă, nu a fost dintotdeauna așa, întrucât în copilărie și adolescență a fost foarte slabă și s-a confruntat cu acneea, fapt care i-a făcut pe colegii ei să o agreseze, să fie răutăcioși cu ea și să îi pună porecle urâte care au făcut-o să sufere.

„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa!

În copilărie, de fapt, din grădiniță până la liceu, am fost «Scheletron», am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă.

Eram agresată, cum se spune acum, «bullied», și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate, stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam.

Primeam tot felul de porecle, de la «Scheletron», «Schel»… aveam chiar și un diminutiv, «Schel», nu e chiar diminutiv, e o prescurtare.

Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate.

Nu am fost niciodată foarte umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult…

Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva.

Îmi uram, de exemplu, nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă…

Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine”, a dezvăluit Iulia Albu pentru perfecte.ro.

Surse: libertatea.ro, stirimondene.fanatik.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies