Home Stiri mondene Imagini rare cu fiica lui Teo Trandafir! Cum arata Maia la 16 ani

Imagini rare cu fiica lui Teo Trandafir! Cum arata Maia la 16 ani

de negriuelena

Pe data de 9 mai 2020, fiica lui Teo Trandafir, Maia, a împlinit 16 ani.

Tânăra a devenit o domnișoară foarte frumoasă, se machiază și și-a schimbat și stilul vestimentar cu unul adecvat vârstei.

În ciuda faptului că încarcă rareori imagini cu ea pe contul personal de Instagram, Maia se bucură de un număr foarte mare de fani.

Recent, aceasta a uimit pe toată lumea cu felul în care arată acum, iar internauții se întrec în laude.

Fără îndoială că Teo Trandafir are toate motivele să fie mândră de fiica sa. Pe lângă faptul că este extrem de frumoasă, aceasta învață foarte bine și are o gândire matură.

„Poza asta am făcut-o din dorinţa de a-i arăta Maiei câtă frumuseţe văd eu în fiecare zi a vieţii mele.

Prietena, profa de coolness şi confidenta”, a scrie Teo Trandafir în dreptul unei fotografii cu Maia.

Îndrăgita vedetă de televiziune a adoptat-o pe Maia când era foarte mică, dar legătura deosebită și strânsă pe care și-au format-o fac să nu resimtă că nu sunt înrudite prin sânge.

„S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit.

Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri.

E ca la mine cu examenul de șofer. Când am dat eu examenul pentru permis, m-au ținut mult mai mult decât pe ceilalți concurenți, pentru că eram doamna Teo și în spatele meu era o mașină de Poliție.

M-au dus pe un traseu pe care mergea toată lumea, doar că m-au ținut mult mai mult, tocmai ca să se asigure că doamna Teo nu face porcării”, a declarat Teo Trandafir pentru Viva! în urmă cu ceva timp…

Surse: cancan.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies