Home Stiri mondene Imaginile pe care Bianca Drăgușanu le-ar vrea șterse de pe internet! Cum arăta înainte de operațiile estetice

Imaginile pe care Bianca Drăgușanu le-ar vrea șterse de pe internet! Cum arăta înainte de operațiile estetice

de negriuelena

Bianca Drăgușanu este complet schimbată în urma numeroaselor operații estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului și pe care și le-a asumat.

Aceasta nu mai aduce aproape deloc cu felul în care arăta pe când nu era cunoscută.

Bianca Drăgușanu nu a ascuns niciodată faptul că a făcut mai multe intervenții estetice și nici nu ar putea ține secret acest fapt, întrucât schimbările sunt evidente.

Înainte de a deveni persoană publică, Bianca Drăgușanu a participat la Din Dragoste, acea emisiune reprezentând și primul ei contact cu televiziunea.

La acea vreme era destul de simplă, avea kilograme în plus, buze subțiri și apelase la emisiunea prezentată de Mircea Radu pentru a o ajuta să se împace cu iubitul de care se despărțise și după care plângea.

Cu siguranță sunt imagini pe care aceasta și le-ar dori șterse de pe internet, motiv pentru care nici nu există prea multe fotografii cu ea de când era anonimă.

Pe măsură ce a făcut operațiile estetice, se pot observa mici asemănări cu cea care a devenit odată ce a cunoscut celebritatea.

Comparând felul în care arăta pe când era adolescentă cu modul în care arată acum, putem observa transformarea radicală pe care a suferit-o de-a lungul anilor…

Deși a ajuns să fie mulțumită de aspectul său și are afaceri de succes, pe planul personal lucrurile nu stau la fel de bine, deoarece de curând a trecut printr-un divorț cu scandal de Alex Bodi.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!