Home Stiri mondene În plină pandemie, Vica Blochina a primit o lovitură dură din partea lui Victor Pițurcă

În plină pandemie, Vica Blochina a primit o lovitură dură din partea lui Victor Pițurcă

de Buinoschi Andreea

Victor Pițurcă a decis să nu mai plătească pensia alimentară pentru fiul său, cel pe care îl are împreună cu Vica Blochina. Deși, timp de 16 ani, au avut o relație amoroasă, în cele din urmă, au ajuns să se despartă. Mai mult decât atât, pensia alimentară la care s-a ajuns a fost de 9.000 de euro pe lună.

Din cauza pandemiei, Victor Pițurcă a rămas fără serviciu, ceea ce înseamnă că nu mai poate plăti pensia alimentară a băiatului lui. Pentru o perioadă, fiul său primea doar 1.500 de euro pe lună, bani care nu erau suficienți pentru ca Vica să plătească tot ceea ce era necesar traiului.

Cu toate acestea, fiul lor petrece din ce în ce mai mult timp cu tatăl său și nu mai are nevoie de bani, deoarece Pițurcă îi oferă tot ceea ce are nevoie.

În cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro, Vica a vorbit despre începuturile relației lor, declarând că a fost cea mai specială femeie din viața lui.

„Ne-am cunoscut în anul 1994, prin intermediul unor prieteni şi a fost dragoste la prima vedere. El nu era obişnuit să dăruiască flori până să ne cunoaştem. Prima dată, mi-a trimis un mare coș cu trandafiri roşii şi mi-a scris o felicitare în care spunea aşa: «Te iubesc cel mai mult pe lumea asta».

Să nu uităm că am acasă o «copie» în miniatură. Acum, privind la toată povestea noastră, consider că am avut foarte mare noroc să întâlnesc un bărbat foarte special, care m-a făcut să-l iubesc. Nu vedeam niciun defect, fiindcă nu aveam termen de comparație. Sincer, nu-i duc lipsa fostului meu iubit, dar mi se pare dureros că mă urăște. Lucrurile astea se răsfrâng asupra copilului nostru.

Nu am avut ocazia să am o familie încă, deci nu vă pot spune dacă eu cred sau nu în căsătorie, neavând propria experienţă. Povești am auzit, exemple am, dar atât şi nu poţi trage concluzii aşa. Eu ştiu doar că-mi place să am lângă mine un bărbat puternic şi serios, care să mă facă să mă simt iubită şi în siguranţă, iar eu mă simt fericită aşa cum sunt acum”, a mărturisit fosta dansatoare…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies