Home Stiri mondene In sfarsit s-a aflat: Andreea Mantea are iubit si lucreaza tot in televiziune

In sfarsit s-a aflat: Andreea Mantea are iubit si lucreaza tot in televiziune

de Arseni Ana

Andreea Mantea este prezentatoarea show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”. Acesta a reusit de cativa ani sa isi tina viata privata departe de ochii curiosi ai presei.

Andreea Mantea este mama unui baietel pe nume David. David este rezultatul relatiei furtunoase pe care Andreea Mantea a avut-o cu luptatorul MMA, Cristian Mitrea.

Chiar daca o lunga perioada de timp s-a tot speculat ca cei doi ar forma din nou un cuplu, iata ca adevarul a iesit la iveala. Surse din anturajul Andreei Mantea au declarat ca aceasta are iubit de mai bine de 4 ani, si acesta este un barbat simplu, fara afaceri si fara conturi bancare grase.

Andreea Mantea se iubeste cu un baiat simplu, fara viata de noapte si masini de fite.

“Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au spus persoane din anturajul Andreei Mantea, conform ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies