Home Stiri mondene Încă o artistă celebră din România divorțează! A făcut anunțul-șoc. Despre cine este vorba

Încă o artistă celebră din România divorțează! A făcut anunțul-șoc. Despre cine este vorba

de negriuelena

Elena Ionescu, fostă membră a trupei Mandinga, și soțul său, Dragoș Răzvan Stanciu au surprins pe toată lumea cu decizia de a divorța la numai un an și jumătate de când s-au căsătorit în mare secret.

Frumoasa cântăreață afirmă că nu mai sunt șanse de împăcare, iar totul urmează să se finalizeze legal pe data de 10 septembrie.

Cei doi au împreună un băiețel pe nume Răzvan Andrei, ce a venit pe lume în luna august 2018.

La scurt timp după ce s-a zvonit că divorțează, cântăreața a vorbit despre acest lucru în emisiunea Star Matinal.

„N-aş putea să fac o declarație oficială. Voi spune mai multe când mă voi simţi confortabil să fac asta. Toate la timpul lor.

Nu am ce să îţi dau ca informație în momentul de faţă. Se fac nişte lucruri. Mi-ar plăcea să îmi respectaţi această decizie”, a spus Elena Ionescu.

Dragoș Stanciu a confirmat însă că s-au despărțit și urmează să se finalizeze divorțul, precizând că vor menține o relație ok, spre binele copilului.

„Da, este adevărat. Urmează să se finalizeze divorțul… Pur şi simplu, aşa a fost să fie. Am stabilit amândoi că este mai bine să ne separăm.

Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins…. ne-am aprins repede şi ne-am stins la fel de repede; glumesc, îţi dai seama. Vom rămâne în relaţii foarte bune pentru cel mic…

Am vorbit de mai multe ori. Am stat şi ne-am gândit amândoi. Totul este ok şi vom rămâne ok pentru cel mic”, a fost fostul partener de viață al Elenei Ionescu.

Artista este deja ca și divorțată și a oferit detalii pe conturile sale de socializare.

„Da, am divorțat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoș de comun acord să ne despărțim.

Am vrut să ținem totul secret, pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!

Ne-am așteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii și nici ultimii care se despart.

Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și în șase luni am rămas însărcinată cu Răzvănel.

Uneori, Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat și am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar șapte luni de când ne cunoșteam.

Poate a fost puțin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște. Aș face lucrurile diferit? Niciodată.

Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viața asta, și anume darul de a fi MAMĂ”,a scris Elena Ionescu.

Cântăreața a explicat pentru Xtra Night Show faptul că viața sa merge mai departe, în ciuda acestei etape dificile prin care trece.

„Sunt foarte bine. Am toate motivele, am ce e mai de preţ în viaţa asta, un copilaș atât de frumos. Merg mai departe, pentru că am pentru ce.

Nu sunt nici prima, nici ultima. Viaţa e făcută s-o trăim spontan, aşa cum nu te aştepţi. Asta este cea mai bună alegerea pe care am făcut-o în momentul de faţă amândoi.

Dragoste cu forţa nu se poate”, a declarat vedeta…

Surse: libertatea.ro, spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!