Home Stiri mondene Încep pregătirile de nuntă! Cine este vedeta care va face pasul cel mare

Încep pregătirile de nuntă! Cine este vedeta care va face pasul cel mare

de negriuelena

A prins buchetul de mireasă al Andreei Bălan, iar acum începe pregătirile de nuntă. Lora este pregătită să își unească destinul cu alesul inimii sale, Ionuț Ghenu.

La aproape două săptămâni după ce a fost invitată la nunta Andreei Bălan și a prins buchetul miresei, Lora a făcut marele anunț cu privire la propria sa căsătorie.

Artista are o relație de dragoste cu Ionuț Ghenu de mai bine de patru ani, iar în curând vor spune „Da!”. Aceasta a oferit amănunte despre fericitul eveniment în cadrul unei emisiuni TV.

„Hotărârea sună cam aşa: trebuie să luăm o hotărâre cu privire la data nunţii. Puţini invitaţi, dar buni.

Oameni care ne-au fost alături, oameni care ne cunosc foarte bine şi oameni noi, pe care i-am cunoscut pe parcurs, dar care ne sunt trup şi suflet alături…

Oameni care ne dau sfaturi foarte bune… A fost mult haos pentru că nu ştiam cine să ne fie naşi. Am găsit, dar vrem mai mulţi!

Avem oameni în prima linie care sunt foarte frumoşi şi îi dorim pe toţi!”, a dezvăluit Lora.

Artistei îi este teamă de schimbările care ar putea surveni în relația sa cu Ionuț Ghenu după ce se vor căsători, cu atât mai mult cu cât ea se află la a doua căsătorie.

Cu toate acestea, Lora este decisă să mai încerce o dată și să își învingă teama de eșec în căsnicie.

„Mi-e teamă. E normal. Mi se spune că e normal, pentru că am mai încercat o dată. E normal să-mi fie frică, dar asta nu înseamnă că trebuie să repete…

Nu trebuie să suporte Ionuț fricile mele la nesfârşit… băiatul îşi doreşte foarte mult, eu îmi doresc, dar pasul ăla e…”, a mai declarat Lora.

Surse: spynews.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies