Home Stiri mondene Incredibil cum arată acum Mirela Baniaș! Vedeta de la „Insula Iubirii” și-a făcut cinci operații estetice

Incredibil cum arată acum Mirela Baniaș! Vedeta de la „Insula Iubirii” și-a făcut cinci operații estetice

de negriuelena

Mirela Baniaș și Ionuț Gojman au participat împreună în emisiunea Insula Iubirii, dorind ca această experiență să le testeze rezistența cuplului. Din păcate, odată cu încheierea emisiunii și relația lor ajunsese la final, frumoasa brunetă alegând să se despartă de cel care i-a fost iubit o perioadă îndelungată.

În urma separării, aceasta și-a văzut mai departe de viață, s-a încărcat cu optimism, a făcut schimbări benefice în privința propriei persoane și a lăsat trecutul dureros în urmă, acolo unde îi este locul, de altfel.

Aceasta nu și-a pierdut speranța că își va găsi jumătatea care să o completeze, iar astăzi este fericită cu Florin Tecar, un bărbat mai în vârstă decât ea. Cei doi se iubesc foarte mult și, de curând, și-au unit destinele prin cununia civilă, în ciuda gurilor rele care blamează relația lor din cauza faptului că există diferența de vârstă.

Mirela Baniaș nu se lasă influențată de cei care îl consideră pe soțul său mult prea în vârstă, ci, din contră, este încântată că și-a găsit fericirea lângă cineva matur, care îi oferă toată dragostea și atenția de care are nevoie, arătându-i necontenit cât de importantă este în viața lui.

Drept dovezi ale căsniciei fericite pe care o are cu Florin Tecău stau nenumăratele poze pe care le postează aceasta pe contul său de Instagram, alături de care postează și mesaje pline de afecțiune și iubire, adevărate declarații de dragoste adresate soțului său.

Fericirea pe care o simte Mirela Baniaș se reflectă și asupra imaginii sale, aceasta arătând cu mult mai bine în prezent față de cum arăta în perioada când participase în cadrul emisiunii Insula Iubirii. Transformarea este vizibilă și în privința siluetei, deoarece vedeta a pierdut mult în greutate. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unei anumite diete, iar acum Mirela Baniaș vinde dieta respectivă tuturor celor interesați.

Printre schimbările pe care Mirela Baniaș le-a făcut în privința imaginii sale se află și intervențiile chirurgicale, acestea fiind în număr de cinci. Aceasta nu s-a ascuns, ci a recunoscut că a trecut pragul medicului estetician, deoarece își dorea să pară mai tânără.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Mirela Baniaș a vorbit despre intervențiile pe care le-a considerat necesare spre a corecta anumite părți ale feței de care nu era mulțumită.

„Mi-am corectat pomeții, cearcănele, sprâncenele și șanțurile nazale și acum mă simt cel puțin cu cinci ani mai tânără”, a spus aceasta…

Fostul său iubit, Ionuț Gojman, participă în acest sezon din emisiunea Insula Iubirii, dar, de data aceasta, în postura de ispită, nu de concurent.

Sursă: anamariavasile.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies