Home Stiri mondene Incredibil cum arată Irina Nicolae, fostă membră A.S.I.A., după ce a născut! A slăbit 25 kg urmând această dietă populară

Incredibil cum arată Irina Nicolae, fostă membră A.S.I.A., după ce a născut! A slăbit 25 kg urmând această dietă populară

de negriuelena

Irina Nicolae, în vârstă de 42 de ani, fostă membră a trupei A.S.I.A., a reușit să piardă în greutate 25 de kg după ce a născut, iar secretul său îl reprezintă o anumită dietă care este foarte populară.

Frumoasa fostă cântăreață se poate declara o femeie împlinită. Aceasta s-a stabilit cu soțul său, Marius Vizer, în Budapesta, duce o viață de vis, unde a adus pe lume primul lor copil, o fetiță pe nume Scarlett-Maria. Cu toate acestea, este modestă din fire și consideră că nu este cu nimic mai specială față de o femeie obișnuită.

Irina Nicolae a oferit, de curând, un interviu pentru Viva!, în care a dezvăluit care este dieta care a ajutat-o să elimine kilogramele în plus rămase în urma sarcinii și cum anume își menține silueta.

„Diete nu am ținut niciodată înainte de sarcină, dar, după ce am născut, am apelat și eu la ajutorul acestora însă numai după perioada de alăptare. Alăptarea a fost primul pas în recâștigarea siluetei pierdute. Sarcina mi-a adus în plus 25,5 kg, deși nu arătam deloc ca un om care a luat atât de multe kilograme, dar cântarul asta îmi indica. Am făcut sport atât pe perioada sarcinii, cât și după ce am născut.

La câteva zile, îmi amintesc că a venit o fizioterapeută care m-a învățat câteva exerciții pe care trebuia să le fac zilnic până ce urma să am OK-ul doctorului pentru a începe un program de sport susținut, dar recunosc că, la două săptămâni, eram deja pe bandă…

Afară era destul de rece, nu mi se permitea să ies la plimbare cu cea mică și, fiindcă îmi trebuia puțină mișcare, era singura variantă accesibilă în acel moment. Am reușit să dau jos primele kilograme alăptând, după aceea am ținut dieta clinicii Mayo sau dieta de 13 zile, făcută de medicii clinicii Mayo pentru cei care suferă de boli cardiovasculare, dar și de obezitate, o dietă controlată, sigură din punct de vedere medical, care la mine a funcționat, ajutându-mă să scap de patru-cinci kilograme în decursul celor 13 zile.

Am avut o perioadă de stagnare, indiferent cât de atentă eram la ceea ce mâncam, așa că, pe 1 ianuarie, am decis că am nevoie totuși de un ajutor specializat, mai aveam cinci  kilograme de dat jos, iar cea care mi-a personalizat o dietă și un program de antrenament a fost Carmen Fit.

Intram în hainele vechi, dar mă deranja ceea ce vedeam pe cântar, așa că ea m-a ajutat să mănânc corect. Nu este o dietă care să funcționeze în cazul tuturor, de asta este și personalizată, dar pot spune că aveam trei mese principale și două gustări.

Dieta include cartofi, paste, pâine, pește, fructe de mare, carne, legume, fructe, brânză… Cam tot! Sincer, atât nu am mâncat niciodată în viața mea, dar am reușit să slăbesc și să îmi modelez corpul și pentru asta îi mulțumesc…

Fac în continuare programul ei de fitness, de trei ori pe săptămână, și uneori mai schimbăm antrenamentele. Merită tot efortul! Fac sport acasă, mănânc echilibrat, zâmbesc mult, dorm și mă hidratez corespunzător. Nu am o rețetă anume, dar sportul face parte din rutina mea și cred că am noroc și de o genă bună”, a spus, zâmbind, Irina Nicolae.

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies