Home Stiri mondene Incredibil! Prima vedetă eliminată de la „Bravo, ai stil!” este chiar…

Incredibil! Prima vedetă eliminată de la „Bravo, ai stil!” este chiar…

de Buinoschi Andreea

Fanii sunt cei care decid soarta concurentelor care participă la cea mai urmărită emisiune de fashion din România și nici nu a fost nevoie de prea mult timp pentru ca telespectatorii să își spună cuvântul.

Potrivit D.A.S. categoria A, la „cererea publicului, Raluca Tănase, membra trupei Bambi, a părăsit îndrăgita competiție. Se pare că fanii nu s-au lăsat impresionați de stilul abordat de aceasta și au preferat să o dea afară din competiție”.

Cu toate acestea, Raluca a trecut foarte ușor peste acest eveniment neplăcut și se bucură de razele soarelui tocmai în Sudul Franței. Alături se sora sa și de câțiva prieteni, printre care se află Delia și soțul său, Raluca a luat cu asalt Riviera Franceză.

Se pare că Raluca nu a fost îndrăgită nici de colegele sale, una dintre concurente acuzând-o de niște lucruri foarte grave. În cadrul unei ediții, Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii, a spus despre colega sa că este „expirată” și că excursia din Dubai în care a mers a avut ca scop întâlnirea sau găsirea unui posibil „sponsor”…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies