Home Stiri mondene Inna, declarație-bombă! A fost cerută în căsătorie și a acceptat! Detalii uimitoare

Inna, declarație-bombă! A fost cerută în căsătorie și a acceptat! Detalii uimitoare

de negriuelena

Inna a luat pe toată lumea prin surprindere cu o declarație-bombă pe care a făcut-o într-un vlog realizat de Selly.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani, este destul de discretă, în general, în legătură cu viața amoroasă, dar de curând a făcut o dezvăluire uluitoare.

Îndrăgita artistă a povestit că a fost cerută în căsătorie și a spus „Da!”.

Ea și iubitul ei de la acea vreme s-au logodit, dar, din păcate, nu au mai ajuns să se căsătorească, deoarece în timp au realizat că își doresc altceva, iar relația lor nu a mai mers și au decis de comun acord să se despartă.

Relația lor a fost una îndelungată, rezistând împreună timp de șase ani.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis «Da!», dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”, a spus Inna.

Inna a precizat în vlogul lui Selly și faptul că nu face compromisuri de dragul banilor și nici măcar pentru a își întemeia o familie.

„Sunt multe pe care nu le-aș face pentru toți banii din lume. Din astea grave. Pentru toți banii din lume nu m-aș prostitua. Pe bune. E grav. Adică nu aș face asta”, a declarat artista.

Inna a dorit să păstreze misterul și nu a divulgat cu cine a stat în izolare, dar a precizat că a preferat să rămână în București.

„Eu am avut un concert fix înainte să înceapă nebunia asta (…), la Chișinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină.

Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă și cu mama și cu bunica mea, care e mai în vârstă, și nu am mai vrut să merg la ele, că a fost un concert de vreo 3.000 de oameni și mi-a fost teamă.

Așa că stau undeva în București, dar nu stau cu ele. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni.

E foarte important să ascultăm de autorități și de tot ce înseamnă informații serioase”, a adăugat Inna.

Cântăreața a avut o relație cu managerul ei, Lucian Gitita, iar după ce s-a despărțit de el, nu a mai fost văzută decât la brațul lui John Perez, un fotograf spaniol renumit…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies