Home Stiri mondene Inna, declarații despre extravaganțele pe care le face, după ce a fost desemnată una dintre cele mai bogate artiste din Europa

Inna, declarații despre extravaganțele pe care le face, după ce a fost desemnată una dintre cele mai bogate artiste din Europa

de Clara

După ce, în urmă cu zece ani, a fost desemnată ca fiind una dintre cele mai bogate cântărețe din Europa, Inna a stat de vorbă cu cei de la viva.ro și a spus cum merge cariera ei, dar și ce înseamnă extravaganța pentru ea.

„Au fost mici momente de deznădăjduire, în care multe puteau părea mai grave decât sunt. Dar mereu am încercat să rămân în echilibru și să învăț din fiecare experiență.

Îmi este greu să fac un top al momentelor memorabile, cu siguranță au fost multe. Piese în topuri, muzica mea în filme și reclame internaționale, concerte pe marile scene ale lumii, colaborări de succes. Sunt recunoscătoare pentru absolut tot, chiar și pentru eșecuri. De fiecare dată, te ridici mai puternic după un episod mai puțin fericit.

Nu am pierdut simțul realității și, mai ales în ultimul an, în care am stat mai mult pe acasă, m-am ocupat de multe ori singură de cumpărături și știu prețurile.

Cred că extravaganța poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echilibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

În urmă cu ceva timp, Inna a acordat un interviu și a vorbit despre proiectul Masked Singer. „Mi-a plăcut tare mult să fac parte din proiectul «Masked Singer Romania» (PRO TV), a fost fun, a fost intens și îmi doresc și sezonul 2 de nebunie și energie! După prima experiență pe care am avut-o la «Vocea României Junior», care a fost minunată, unde am cunoscut copii talentați, «Masked Singer Romania» a fost o experiență diferită, care m-a făcut să mă reîndrăgostesc de televiziune…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies