Home Stiri mondene Inna este una dintre cele mai bogate persoane din România. Iată câte milioane de dolari are în cont!

Inna este una dintre cele mai bogate persoane din România. Iată câte milioane de dolari are în cont!

de Buinoschi Andreea

Inna este unul dintre numele cu care țara noastră este asociată. Aceasta se bucură de succes atât pe planul național, cât și pe cel internațional, și a reușit să cucerească foarte multă lume cu talentul său. Acest lucru este vizibil atât pe rețelele sociale, cât și în conturile sale bancare.

Așa se face că, în urma anilor de muncă, Inna a reușit să strângă o avere de 20 de milioane de dolari, devenind, astfel, una dintre cele mai bogate persoane din țara noastră. Artista l-a surclasat pe Ilie Năstase, a cărui avere este de 15 milioane de dolari.

În urmă cu mai mult timp, Inna a oferit un interviu pentru cei de la Kiss FM și a vorbit despre copilăria sa, dar și despre Barcelona, locul în care stă cel mai mult.

„Asta a fost visul meu cel mai mare! Să cânt, să fac oamenii fericiți, să călătoresc. Eu adorm de fiecare dată seara, uitându-mă la un serial. Dar apuc să văd 10-15 minute. Îmi place să fac asta pentru că nu adorm în povestea mea, ci adorm în povestea altora. E chiar bine să mai uiți uneori de tine. Mă uit acum la «Handmaid’s Tale», dar am urmărit și unele seriale în spaniolă.

Nu vreau să par naționalistă, dar cel mai bine mă simt acasă. Mă simt fericită atunci când mă întorc și îmi văd familia, când pot să ies cu prietenii mei și când pot să-i salut pe oameni fără să mi se împleticească limba în gură.

A doua mea casă este Barcelona, unde mă simt foarte bine. Nu mi se întâmplă atât de des să fiu în România și să mi se facă dor de Barcelona, poate doar atunci când vreau să mă odihnesc sau să mă relaxez. În schimb, mi se întâmplă foarte des să fiu în Barcelona și să mi se facă dor de familie, de prieteni”, a spus Inna pentru cei de la Kiss FM…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies