Home Stiri mondene Internauții, de partea Ginei Pistol, după ce a fost acuzată că se victimizează

Internauții, de partea Ginei Pistol, după ce a fost acuzată că se victimizează

de Clara

După ce a adus pe lume primul său copil, Gina Pistol a decis să le spună fanilor și despre momentele mai puțin frumoase prin care trebuie să treacă. Acest lucru se pare că a deranjat foarte mulți internauți, care i-au reproșat că tot ce face este să se plângă.

Cu toate acestea, fanii prezentatoarei i-au lăsat mai multe mesaje de încurajare pe pagina sa de Instagram. „Eu cred că nu ar trebui să te doară capul de ce zice lumea. Și ce dacă te plângi? Ai tot dreptul, e viața ta, sunt trăirile tale, fiecare e unic și sentimentele de după sarcină diferă, te poți simți în 100 de feluri… dar știm bine cum e lumea, dacă te plângi, «De ce te plângi?», dacă nu te plângi, «Ce vrei sa dovedești?» etc. Ești superbă și la interior și la exterior. ❤️❤️🙌🙌😍😍 Lasă frustrații să clevetească cât vor.

Să te «plângi» de anumite lucruri, să îți verși ofurile, să spui pe șleau din experiențele tale, mai ales de mămică… asta mi se pare complet firesc, natural și sunt convinsă că foarte multe femei rezonează cu tine. Ar trebui să se normalizeze anumite subiecte de tipul ăsta care sunt măturate sub un covor de ignoranță”, i-a scris o admiratoare.

Printre persoanele publice care i-au luat apărarea s-a numărat și Cristina Dumitrescu, soția chef-ului de la Antena 1: „Realitatea nu are nevoie de poleială, iar a fi mămică, pe lângă faptul că e ceva magic, e, câteodată, greu. Am observat că multe proaspete mămici au fost criticate sau judecate pentru felul în care au născut sau pentru că au curajul să spună că sunt obosite sau că e greu. Hai să nu mai judecăm, pentru că nimeni nu știe cât de ușor sau greu îi este unei mame, prin ce trece, ce lupte duce… Nimeni. Sunt copii care nu dorm nopțile, au un disconfort sau nu, colici sau nu, sunt foarte activi sau le dau dințișorii… Eu nu am dormit nopțile mai bine de doi ani”, este o parte din mesajul acesteia…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies