Home Stiri mondene Într-o singură noapte, Delia a pierdut 60.000 de euro

Într-o singură noapte, Delia a pierdut 60.000 de euro

de Buinoschi Andreea

Din zpandemiei de coronavirus, concertele de Revelion, în aer liber, s-au anulat, iar acest lucru le-a făcut o gaură în buget multor vedete, printre care se numără şi Delia. Suma pentru concertele pe care trebuia să le susţină era de 60.000 de euro, dar anul acesta nu îi va mai intra în buzunar.

„Cred că astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie – care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta. Nu uitați că e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelionul. Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. O spun acum, cu toată răspunderea: să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred! Regulile vor trebui să fie discutate pe baza evoluției epidemiologice, iar în orice decizie care se ia interesul principal este interesul public și interesul în domeniul sănătății publice”, a declarat Raed Arafat, conform celor de la DC News.

În cadrul unui interviu acordat celor de adevarul.ro, Delia a vorbit despre ce înseamnă, pentru ea, meseria de artist.  „Nu mi-ar plăcea, mi-ar plăcea să fie ceva micuţ, să te bucuri un pic să cânţi pe alte scene, să vezi cum e, bă, da’ să nu dea norocul ăla peste tine să fii Rihana, că e nasol (râde). Nu te mai duci nicăieri, nu mai poţi să faci nimic. Mi se pare că te secătuieşte, te stoarce şi-ţi fură bucuria vieţii.

Până la urmă, din câte ştim, avem o singură viaţă şi ideal e să o trăieşti şi să te bucuri, nu să trăieşti pentru alţii, să le arăţi cât de bună eşti, cât de frumoasă eşti, cât de bine îmbrăcată eşti, cât de perfectă eşti şi să-ţi faci un scop doar din asta. Cumva e ciudată meseria asta, pentru că vrei să ai success, şi asta vine la pachet cu multe altele, şi totodată vrei să-ţi păstrezi un echilibru”, a mărturisit artista.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies