Home Stiri mondene Întrebată cine a fost Nicolae Ceaușescu, Vulpița s-a făcut de râs mai rău ca niciodată

Întrebată cine a fost Nicolae Ceaușescu, Vulpița s-a făcut de râs mai rău ca niciodată

de Clara

O altă zi, o altă gafă de proporții făcută de Vulpița. Aceasta a fost întrebată dacă știe cine a fost Nicolae Ceaușescu, iar răspunsul a fot unul cât se poate de uimitor: „Nu știu”. Internauții au reacționat imediat, mai ales că nu o mai vor nici în emisiune.

„Du-te dracului de urâtă, nu știi să te îmbraci in costum de baie la piscină, țăranco! Te-ai dus la Snagov la vila lui Ceaușescu și te-a întrebat cine a fost Nicolae Ceaușescu și ai spus că nu știi cine este și nici nu ai auzit de el, așa de proastă ești. Tot ce știi tu să faci e să te întinzi cu bărbații pe câmpuri, păduri și alte coclauri, în rest, faci umbră degeaba pământului”; „Du-te, fată, acasă, la copila ta… nu te mai maimuțări la televizor!”; „Te mai doare când o iei între picioare?”; „Cumpără-ți și tu un costum de baie, dacă tot te plătesc ăștia de la «Acces Direct»! În loc sa mergi la fetiță, stai în București și bați Barbu ca Veronica, ai să rămâi fără fetiță”; „Nu știu ce e în sufletul tău, dar mai bine le spuneai să vă ducă acasă la fetiță să o aduci și pe ea la soare și la piscină să se bucure, dar tu știi numai să te rupi pe manele să apari la TV fără muncă fără grija fetiței”, sunt câteva dintre multele mesaje de hate pe care Vulpița le-a primit în mediul online.

În urmă cu puțin timp, Veronica Stegaru a fost, din nou, ținta glumelor pe Internet. Un bărbat a făcut publice mai multe scene XXX cu aceasta, dar Mirela Vaida a sărit în apărarea femeii: „Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat, nu faci așa ceva. Cu asta te lauzi? Dai filmulețe prin ziare ca să o faci de rușine pe fata asta? Acum apar toți bărbații, niște mameluci, care se folosesc de imaginea fetei ca să fie și ei cineva la ei în sat. Nu se face așa ceva. Ți-ai bătut joc de fata asta și acum trimiți peste tot în presă. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poartă? Este o situație foarte inconfortabilă pentru mine, mai ales să-l văd pe Viorel așa.

Pentru mine materialul ăsta nu e o știre. Toată lumea știe că Veronică nu era stareță la mănăstire, nici academician, noi știm cum a ajuns Veronica aici. Asta e din urmă. Problema este că s-a făcut atâta tevatură, mi-am luat atâtea înjurături. Dar care este vestea, care este știrea? Că Veronica a fost cu unul pe deal și altul o filma? Așa, și? Ce este nou, ce nu știam noi despre Veronica? A venit fata aici, cu lacrimi în ochi, a spus că se schimbă, soțul a iertat-o, iar acum, bărbatul ăla a dat totul în presă. Ce bărbat e ăla? Acum toți ne spun că dacă am văzut ce promovăm? Nu, noi nu promovăm această situația de viață. Ba chiar este josnică, imorală, umilitoare, degradantă. Dar este o situație de viață care se întâmplă în foarte multe familii sărace, bogate, deștepte sau mai puțin educate. Putem să învățăm și din contraexemple”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies