Home Stiri mondene Ioana Ginghină a spus cum a aflat că este înșelată de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a spus cum a aflat că este înșelată de Alexandru Papadopol

de Clara

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au avut o relație de 12 ani, cei doi divorțând în anul 2019. Acum, Ioana a povestit despre momentul în care și-a dat seama că este înșelată.

„Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit. Păi am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care, cum vede o fată înfrigurată, îi dă haina”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, despre relația pe care o avea în paralel cu Adriana Titieni.

„Ajunul acesta l-am făcut împreună cu Alexandru, Ruxandra și Cristi. Așa a fost Ajunul Crăciunului. A fost foarte frumos. M-am simțit atât de bine și mă bucur din tot sufletul că am dat de omul ăsta, de Cristi, care e deschis să înțeleagă acest lucru”, a mai declarat aceasta despre compromisurile făcute pentru fiica lor.

Ioana Ginghină și Cove au format un cuplu în urmă cu ceva timp

„Cove a apărut, pentru că eu i-am zis lui Alexandru: «Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat». Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber, i-am zis lui Cove, gata. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. Cove m-a ajutat foarte mult, mi-a renovat apartamentul în care s-a mutat Papadopol în perioada aia.

Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el.

Chiar m-a ajutat foarte mult, că mi-a renovat apartamentul în perioada aia (n.r. apartamentul în care s-a mutat apoi Papadopol)”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies