Home Stiri mondene Ioana Ginghină, decizie uluitoare în ceea ce privește căsătoria: „Gata, asta a fost”

Ioana Ginghină, decizie uluitoare în ceea ce privește căsătoria: „Gata, asta a fost”

de Clara
  • Ioana Ginghină și Cristi Pitulice formează un cuplu de mai mulți ani.
  • Cei doi au planuri mari de nuntă și amândoi așteaptă marele eveniment cu sufletul la gură.
  • Cu toate acestea, înainte de marele eveniment, Ioana Ginghină a luat o decizie uluitoare.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi au planuri mari de nuntă și amândoi așteaptă marele eveniment cu sufletul la gură.

Cu toate acestea, înainte de marele eveniment, Ioana Ginghină a luat o decizie uluitoare, care i-a lăsat uimiți pe toți. Deși puțini se așteptau la acest lucru, Ioana a spus clar și răspicat ce va face și ce nu.

Ioana Ginghină nu va lua numele soțului

Ioana Ginghină a decis să își păstreze numele de familie după nuntă, deoarece nu vrea să schimbe actul de identitate.

„Deci am atâtea probleme acum, pentru că mi-am schimbat numele din cauza faptului că eu, când ies cu Ruxi din țară, pe certificatul ei de naștere scrie Ioana Papadopol. Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte: și de divorț, și cu certificatul de naștere și cu declarația lui Alexandru, pe când el trebuie să plece doar cu declarația mea. De aceea nu îmi mai schimb numele după căsătorie, gata, asta a fost”, a spus aceasta pentru cei de la impact.ro.

Actrița mai vrea un copil

Artista are un copil, dar, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, mai vrea unul. Cu toate acestea, actrița este conștientă de faptul că vârsta nu este în favoarea sa și acceptă și imposibilitatea îndeplinirii acestei dorințe.

Mai mult decât atât, Ioana Ginghină susține că termenul este luna septembrie și, dacă nu va putea rămâne gravidă până la finalul acestei luni, va renunța la idee.

În tot acest timp, vedeta se implică trup și suflet în creșterea fiicei sale care începe adolescența și care are nevoie de mama ei mai mult ca niciodată.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies