Home Stiri mondene Ioana Ginghină, în conflict cu fostul ei soț. Ce i-a interzis Alexandru Papadopol și cum a reacționat actrița

Ioana Ginghină, în conflict cu fostul ei soț. Ce i-a interzis Alexandru Papadopol și cum a reacționat actrița

de negriuelena

Cu toate că și-au încheiat socotelile din punct de vedere legal în urmă cu circa trei luni, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol sunt în continuare în conflict.

Cei doi au o relație civilizată de dragul fiicei lor, Ruxandra, dar actorul are anumite pretenții de la fosta soție.

Ioana Ginghină și-a aniversat recent împlinirea a 43 de ani și a primit telefon din partea lui Alexandru Papadopol însă nu pentru a îi face urări, ci a își exprima dorința de a nu mai fi asociat cu imaginea ei.

Actorul i-a transmis fostei sale soții că îi interzice să îi mai folosească numele în interviurile pe care le oferă sau declarațiile pe care le face.

„Și acum cum o să-i spun: «el»?!”, s-a întrebat Ioana Ginghină pe un ton comic.

Actrița încă mai păstrează verigheta, precizând că o va păstra ca amintire.

„Nu o mai port, normal, dar o țin ca amintire. Doar nu o s-o topesc acum. Cred că mai am și verigheta de la prima căsătorie, o să fac colecție de verighete!”, a glumit Ioana Ginghină.

Vedeta se mai vede o dată mireasă și a glumit că mai stă necăsătorită doar încă doi ani.

 „Mă mărit și a treia oară. Nu stau așa nemăritată. Până la 45 de ani mai stau, atât”, a mai declarat ea.

Aceasta și-a petrecut ziua de naștere într-o vacanță la Roma, unde a petrecut doar cu o prietenă apropiată.

„Am făcut 43 de ani și am vrut să petrec singură cu o prietenă. M-am plimbat toată ziua prin Roma, am primit un colier de la prietena mea”, a dezvăluit actrița.

 Ioana Ginghină a început să facă schimbări în planul personal și s-a apucat de tot felul de activități de întreținere și plănuiește să plece mai des în vacanțe.

În ultima perioadă, a pierdut în greutate, și-a făcut injecții cu botox în buze și se preocupă mai mult de felul în care arată.

„Am și eu acum timp pentru mine, merg la sport, la salon, fac yoga, plus că am mers vara asta în multe vacanțe. În curând plec și la Londra”, a adăugat Ioana Ginghină…

Surse: click.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies