Home Stiri mondene Ioana Ginghină, mesaj impresionant după ce s-a aflat că divorțează: „Viața e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade”

Ioana Ginghină, mesaj impresionant după ce s-a aflat că divorțează: „Viața e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade”

de negriuelena

După ce în mass-media a apărut informația că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit și urmează să divorțeze după aproape 12 ani de căsnicie, toată atenția s-a îndreptat asupra celor doi, deși niciunul nu a făcut declarații oficiale referitoare la această situație.

Cu toate acestea, Ioana Ginghină a scris, recent, pe blogul său, un mesaj care lasă loc de interpretări. Aceasta a povestit despre cum încearcă să rămână optimistă și să se bucure de lucrurile mărunte și frumoase din fiecare zi, deși trece printr-o încercare extrem de grea pe planul personal.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu «mă deranjeze»… Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere șase ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra (n.r.: fiica lor) și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă.

Când stau pe canapeluța mea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viața e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, este mesajul postat de Ioana Ginghină…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies