Home Stiri mondene Ioana Ginghina, sfat de la fiica ei înainte de a se despărți de Alexandru Papadopol: „Mamă, eu, dacă eram în locul tău…”

Ioana Ginghina, sfat de la fiica ei înainte de a se despărți de Alexandru Papadopol: „Mamă, eu, dacă eram în locul tău…”

de negriuelena

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să meargă pe drumuri separate după ce au fost împreună 12 ani. În urma divorțului, frumoasa actriță a început să facă tot mai multe dezvăluiri referitoare la ceea ce s-a întâmplat, dar și cu privire la felul în care este viața sa în prezent.

Îndrăgita brunetă a făcut public de curând faptul că fiica sa, Ruxandra, în vârstă de 12 ani, i-a fost cel mai mare sprijin în toată perioada dificilă și, mai mult decât atât, aceasta a și sfătuit-o să divorțeze. Deși are o vârstă fragedă, copila are o gândire matură și se înțelege extrem de bine cu mama ei, fiind foarte apropiate.

Ioana Ginghină se axează acum pe aspectele benefice din viața ei, iar liniștea sa și a fiicei sale sunt cele mai importante pentru vedetă. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, actrița a dezvăluit că atunci când existau tensiuni între ea și Alexandru Papadopol, fetița sa și-a exprimat părerea, precizând că dacă ar fi fost în locul mamei sale, ar fi divorțat. „Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă şi, într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deşi trăiam toţi trei în aceeaşi casă, eram doar noi două. Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure şi să fim mai liniștite aşa, însă eu nu aveam curajul să conștientizez asta”, a spus Ioana Ginghină.

„Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conștiinței: «Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorțam». A durut foarte tare să aud asta însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă ca înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine”, a mai spus actrița…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies