Home Stiri mondene Ioana Grama, „Prințesa Instagram-ului”, trece prin momente cumplite. De ce a apelat la psiholog

Ioana Grama, „Prințesa Instagram-ului”, trece prin momente cumplite. De ce a apelat la psiholog

de negriuelena

Ioana Grama, cunoscută și drept „Prințesa Instagram-ului”, a suferit depresie postnatală severă și a necesitat ajutorul medicului psiholog.

Frumoasa brunetă a adus pe lume primul copil, o fetiță, Ayana, iar la scurt timp după ce a născut, a constatat că se confruntă cu depresia postnatală.

O mulțime de persoane publice au avut curajul să vorbească despre această experiență traumatizantă, iar Ioana Grama nu face excepție.

Celebra vloggeriță și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada marcantă prin care a trecut.

„A venit de dimineaţă Ada la mine şi m-a văzut aşa plouată şi a zis:

«Trebuie să ieşi din casă! Hai să ieșim la o cafea, nu ştiu, oriunde, numai să ieşi la aer!». Iar eu am avut o zi atât de grea cu Ayana!

A plâns şi m-a stors de energie şi de puteri, iar seara am clacat, am început să plâng! Am zis că nu e ok ce se întâmplă şi l-am lăsat pe Alex să se ocupe de ea noaptea trecută.

I-am pregătit sticluțe, riscul meseriei, mi-am asumat-o! A mâncat, a dormit, m-am liniştit şi eu şi astăzi (n.r.: ieri) am lăsat-o din nou două ore, cât doarme, cu Alex.

Vă mai ziceam că am avut un psiholog la spital, care a discutat cu mine, să se asigure că nu o iau razna după ce plec din spital.

Îmi zicea că e foarte important ca în fiecare zi să îţi acorzi două ore fără copil. Să stai tu cu tine sau cu prietenele tale sau cu cine vrei tu, dar să nu uiţi de tine!

Şi astăzi, când a venit Ada, aşa mi-am dat seama că numai în casă am stat cu Ayana şi că trebuie să mai ies din casă!

Dacă înnebunesc eu, e gravă situaţia! Şi dacă nu sunt eu bine, nici ea nu e bine şi atunci am zis că un copil fericit înseamnă o mămică fericită!”, a dezvăluit Ioana Grama prin intermediu contului său oficial de Instagram…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies