Home Stiri mondene Ioana Năstase a recunoscut că s-a despărțit de Ilie Năstase

Ioana Năstase a recunoscut că s-a despărțit de Ilie Năstase

de Clara

Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit. De data aceasta, femeia susține că despărțirea este una definitivă. Pentru cei de la click.ro, Ioana a spus care este motivul pentru care a luat această decizie, fiind foarte deranjată de cele întâmplate.

„E dureros și groaznic ce am trăit. Am făcut publică chestia asta, ca nu pățească și alte femei ca mine. Până la mașină, i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sări să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foarte urat. Nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu două zile înainte că are treabă și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus”, a spus Ioana Năstase pentru cei de la click.ro.

„Fotografia este făcută la Ilie Năstase acasă, asta deoarece m-am dus să îmi iau nişte haine. Mai am două blăniţe la el. Nu m-am gândit că această fotografie va stârni atâtea reacţii. Era un pic de soare afară şi m-am dus în dreptul geamului şi mi-am făcut acea fotografie. Momentan, nu mă gândesc la o împăcare.

Am zis că vreau să stau o perioadă singură. Sunt la Constanţa, momentan. Şi o să păstrez o relaţie bună cu el, normal că o să vorbim, doar nu trăim în junglă. Dar, dacă vorbim, nu înseamnă că ne-am şi împăcat. El îmi cere să ne împăcăm însă mă mai gândesc. Pentru mine, iertarea este cel mai important lucru, pentru că îmi eliberez sufletul”, a spus aceasta pentru cei de la Antena Stars, în urmă cu un an…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies