Home Stiri mondene Ioana Năstase, noi declarații despre căsnicia cu Ilie

Ioana Năstase, noi declarații despre căsnicia cu Ilie

de Buinoschi Andreea

Ioana Năstase continuă seria dezvăluirilor despre bătaia încasată de la Ilie. Aceasta susține că nu a fost vina lui Nick Rădoi și nici nu s-a întors acasă la soțul ei, ci totul a fost o simplă neînțelegere.

„Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Rădoi. Eu am venit de la munte, unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în București, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa.

Eu nu i-am dat lui niciun motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniștesc”, a spus Ioana Năstase pentru cei de la click.ro.

„Momentan, suntem despărțiți. Da, este adevărat, ne-am întâlnit, ne-am salutat, ba chiar, ca doi oameni maturi ce suntem, am stat de vorbă la o cafea despre una sau alta. Nu vă voi spune despre ce am discutat, fiindcă nu e acum cazul, după cum nu voi face niciun comentariu despre vreun posibil divorţ sau posibilă împăcare între noi. Ceea ce vă pot spune e că i-am cerut lui Ilie să-mi acorde un răgaz de timp, suficient de mare, pentru ca amândoi să ne liniştim, să ne limpezim gândurile, după care să vedem încotro o vor lua lucrurile”, a declarat femeia, conform celor de la ciao.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..