Home Stiri mondene Ioana Năstase, noi declarații despre scandalul cu Ilie Năstase: „Au legătură cu Brigitte”

Ioana Năstase, noi declarații despre scandalul cu Ilie Năstase: „Au legătură cu Brigitte”

de Clara

În cadrul unei emisiuni televizate, Ioana Năstase a vorbit despre bătaia pe care a primit-o din partea soțului ei. Deoarece multă lume spune că vinovată este o persoană din trecut, aceasta a ținut să menționeze că unicul vinovat este chiar soțul ei, cel care are mai multe probleme pe care le-a tot ignorat de-a lungul timpului.

„Nu are legătură cu nimeni din trecut. Ilie ar trebui să-și lămurească niște probleme din trecut, să și le rezolve și atâta tot. El este puțin cam încărcat. Eu am încercat să-l ajut. Am încercat pe cât s-a putut. Problemele nu au legătură cu Brigitte, ferească Dumnezeu! Nu m-a deranjat femeia niciodată. Pentru mine este o doamnă. Nu știu pentru ceilalți, dar pe mine nu m-a deranjat niciodată. Tot respectul și pentru ea, și pentru Amalia. Eu nu am treabă cu trecutul lui Ilie”, a spus Ioana Năstase în cadrul unei emisiuni televizate.

Mai mult decât atât, chiar Nick Rădoi și-a asumat vina pentru cele întâmplate. Bărbatul susține că Ilie a bătut-o pe Ioana din cauza mesajelor pe care i le-a trimis, chiar dacă au fost simple texte de „La mulți ani!”, cu ocazia onomasticii sale.

„Amândoi ne-am contactat. De când ne-am despărțit, între mine și Ioana nu au existat decât salutări. Părerea mea este că, poate din nou, a făcut același lucru pe care l-a mai făcut când mă înjura și mă înjură frecvent prin restaurante și prin locuri, dar el trebuie să înțeleagă că lucrurile astea nu sunt bune. Da! Cred că violența de aseară a fost din cauza mea”, a declarat Nick Rădoi, pentru Antena Stars.

La auzul acestor afirmații, Ioana a spus că ceea ce a declarat Rădoi nu are sens și nu el este cel vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat. „Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine, el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a mărturisit victima, pentru cei de la playsport.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies