Home Stiri mondene Ioana Năstase nu mai divorțează și a retras cererea

Ioana Năstase nu mai divorțează și a retras cererea

de Clara

Anul trecut, Ioana Năstase susținea că Ilie ar fi bătut-o. Din cauza acestui eveniment, aceasta a spus că urmează să divorțeze, însă, la scurt timp, s-a răzgândit, iertându-l pe fostul sportiv. După împăcare, Ioana a spus, în urmă cu doar câteva săptămâni, că urmează să divorțeze de Ilie. Acum, aceasta s-a răzgândit din nou, retrăgându-și cererea.

„Da, așa este, am renunțat. Dar nu aș vrea să creadă lumea că am făcut asta cu vreun interes. Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie. Sunt foarte importante pentru mine”, a spus aceasta, conform celor de la click.ro, de curând.

„Eu și Ilie nu ne-am împăcat. Lucrurile sunt așa cum le știți. Nu știu ce o să îmi ia la partaj. Sunt foarte multe lucruri dobândite de mine, din prima căsătorie. Plus că nu cred că o să facă asta. Eu zic că vorbele alea, că îmi ia tot, le-a zis la nervi. Eu voi avea tot ce își dorește o femeie, în această viață, până închid ochii”, a mai spus Ioana pentru playtech.ro anul trecut, după scandal.

Ioana Năstase a condamnat comportamentul lui Ilie Năstase

„E dureros și groaznic ce am trăit. Am făcut publică chestia asta, ca nu pățească și alte femei ca mine. Până la mașină, i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sări să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foarte urat. Nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu două zile înainte că are treabă și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus”, a spus Ioana Năstase pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies