Home Stiri mondene Ioana Năstase pune pe picioare o afacere profitabilă

Ioana Năstase pune pe picioare o afacere profitabilă

de Clara

Ioana Năstase vrea să dea lovitura pe plan financiar. Aceasta are de gând să își deschidă o afacere și, din spusele sale, ar putea primi ajutor chiar din partea soțului ei.

„Toată lumea știe că, în toamna anului trecut, mi-am cumpărat acel armăsar pur sânge arab, Cezar, de peste trei ani. Ei bine, l-am lăsat la centrul de Echitație de la Bodu, de lângă Brașov, unde sunt niște condiții excelente pentru el.

Însă, eu am o anume problemă. Fiindcă, ori de câte ori merg acolo, încerc să mă cazez cât mai bine, ca să-mi petrec cât mai mult timp cu Cezărică al meu. Nu prea am găsit ce visez. Așa s-a născut ideea. Să-mi fac propriul han, în zonă. Se va numi «Hanul Ioanei».

Am vorbit și cu Ilie. Cred că mă va susține. Am plecat de la ideea unei căbănuțe, dar tocmai Ilie mi-a zis ceva de genul: «Ce căbănuță, dragă?! Fă un han acolo!». Și înclin deja să-i dau dreptate. Visez deja cu ochii deschiși la un han, nici prea mare, nici prea mic, cu cel puțin șase camere și cu șemineu, în fiecare cameră, fiindcă mie-mi plac șemineurile, unde lumea să vină să se relaxeze.

Știu o groază de bucureșteni care trec pe acolo, prin Bodu, așa că mă pregătesc pentru toate cele de cuviință. Poate la vară va fi gata, cine știe?!”,  a spus aceasta pentru cei de la impact.ro.

„Cred că lui Ilie Năstase îi este puțin teamă de Cezărică al meu. E drept că, dacă-l vezi, te poți speria. Nu a dorit să-l mângâie sau să-l perie, dar sunt sigură că, dacă ar petrece mai mult timp împreună, ar deveni prieteni foarte buni.

Caii pot fi niște animale de companie cu totul deosebite. Eu de abia aștept să vină primăvara! Odată cu ea vine și căldura și voi putea sta mai mult cu Cezărică. Mă pregătesc deja pentru lecțiile de echitație cu prietenul meu patruped!”, a continuat Ioana…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies