Home Stiri mondene Ioana Simion, apariție de aproximativ o jumătate de milion de euro

Ioana Simion, apariție de aproximativ o jumătate de milion de euro

de Buinoschi Andreea

Ioana Simion nu pare să fie foarte afectată de divorțul de Ilie Năstase. De curând, aceasta a fost surprinsă în Capitală în timp ce „dădea” lecții de stil, dar care au costat-o aproximativ o jumătate de milion de euro.

Paparazzii cancan.ro au surprins-o pe aceasta în timp ce ieșea dintr-o benzinărie din București. Îmbrăcată foarte lejer, cu un compleu de culoare verde, încălțată cu o pereche de botine cu toc subțire și, pe braț, cu o geantă extrem de scumpă, fosta soție a lui Ilie Năstase a întors toate privirile.

Așadar, geanta acesteia costă aproximativ 30.000 de euro, ceasul a fost aproximativ 70.000 de euro, iar mașina sa a fost o adevărată investiție, costând 400.000 de euro.

De data aceasta, divorțul celor doi pare să fie cât se poate de serios, chiar dacă au vrut să facă acest pas și în urmă cu aproximativ un an, când Ioana l-a acuzat pe Năstase de violență domestică.

„Fotografia este făcută la Ilie Năstase acasă, asta deoarece m-am dus să îmi iau nişte haine. Mai am două blăniţe la el. Nu m-am gândit că această fotografie va stârni atâtea reacţii. Era un pic de soare afară şi m-am dus în dreptul geamului şi mi-am făcut acea fotografie. Momentan, nu mă gândesc la o împăcare.

Am zis că vreau să stau o perioadă singură. Sunt la Constanţa, momentan. Şi o să păstrez o relaţie bună cu el, normal că o să vorbim, doar nu trăim în junglă. Dar, dacă vorbim, nu înseamnă că ne-am şi împăcat. El îmi cere să ne împăcăm însă mă mai gândesc. Pentru mine, iertarea este cel mai important lucru, pentru că îmi eliberez sufletul”, a spus Ioana pentru cei de la Antena Stars, în urmă cu doar câteva luni, după ce anunțase că va divorța…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies