Home Stiri mondene Irena Boclincă, despre succes: „E periculos să faci parodie”

Irena Boclincă, despre succes: „E periculos să faci parodie”

de negriuelena

Irena Boclincă, în vârstă de 38 de ani, a devenit extrem de populară după ce a imitat-o pe Viorica Dăncilă în cadrul emisiunii iUmor, iar prestația exemplară i-a adus și marele premiu, câștigând, astfel, cel de-al șaselea sezon.

Aceasta a donat însă marele său premiu, în valoare de 20.000, unui alt concurent aflat în finală, și anume lui Vasi Borcan, care se află imobilizat în scaunul cu rotile.

„Îl merită el. Eu pot să muncesc şi să-mi câştig banii”, a spus Irena Boclincă.

Deși momentele sale au devenit virale pe Internet, puțină lume cunoaște detalii despre aceasta. Irena Boclincă s-a născut în Chișinău, Republica Moldova, și și-a dorit de când se știe să fie actriță, iar acum i s-a îndeplinit visul de a fi cunoscută.

Succesul însă nu a venit atât de ușor precum ar putea părea la prima vedere, ci a fost nevoită să aibă răbdare, să fie perseverentă, ambițioasă și curajoasă, cu atât mai mult cu cât parodia necesită asumarea unui risc foarte mare. Irena Boclincă a dorit să demonstreze ce poate în domeniul actoriei, iar astăzi putem spune că a ajuns chiar un fenomen, datorită numărului impresionant de fani câștigați în urma faptului că a imitat-o foarte bine pe Viorica Dăncilă.

Invitată în cadrul emisiunii Star Matinal, Irena Boclincă a vorbit despre riscul uriaș pe care și l-a asumat odată cu parodierea celei care ocupă funcția de Prim-Ministru în cadrul Guvernului României.

„Am mers la risc, din punct de vedere să nu-mi dea cineva pe stradă în cap. Acesta e riscul. E periculos să faci parodie, pentru că trebuie să nu dai nici prea mult, nici prea puţin. Să fie mijlocul acela de aur.

Eu iniţial am vrut să fac un sketch şi, din dorinţa de a demonstra mai mult, am zis că pot să fac şi asta. Când vii la casting, rişti să nu-ţi alegi bucata potrivită. Au mai fost cazuri şi a ieşit în defavoarea lor. Am fost nr. 1 în trending”, a declarat Irena Boclincă.

„Am foarte mulţi oameni pe Instagram şi recunosc că nu prea am fost activă. Nu-mi place să stau toată ziua să-mi fac poze, să pun poze, dar uite că acum deja trebuie să le zic şi despre viaţa mea. Aş vrea ca oamenii să mă cunoască şi pe mine, nu doar pe doamna Viorica. Mă sună pentru evenimente”, a mai spus aceasta…

Surse: spynews.ro, stirimondene.fanatik.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies