Home Stiri mondene Irina, ex-A.S.I.A., transformare spectaculoasă! Cum arată acum și cu ce se ocupă

Irina, ex-A.S.I.A., transformare spectaculoasă! Cum arată acum și cu ce se ocupă

de negriuelena

Irina Nicolae și colegele sale din trupa A.S.I.A. erau în topuri acum circa 20 de ani, când cuceriseră publicul de toate vârstele.

Însă, de la destrămarea trupei, mai exact, din anul 2006, fiecare membră s-a axat pe viața personală și familie, retrăgându-se din showbiz.

Irina Nicolae a rămas întipărită în memoria multora ca fiind „bruneta cu multe codițe” din trupă, foarte rar fiind văzută la acea vreme cu o altă coafură.

În prezent, aceasta are 41 de ani, s-a stabilit în Budapesta și a devenit soția omului de afaceri Marius Vizer. Cei doi sunt foarte fericiți și au o fetiță de un an.

Aceasta își dedică timpul îngrijirii micuței.

În urma sarcinii, rămăsese cu 25 de kilograme în plus, dar a reușit să slăbească, acum fiind mulțumită de rezultate.

„Diete nu am ţinut niciodată înainte de sarcină, dar după ce am născut, am apelat şi eu la ajutorul acestora, însă numai după perioada de alăptare.

Alăptarea a fost primul pas în recâștigarea siluetei pierdute. Sarcina mi-a adus în plus 25,5 kg, deşi nu arătam deloc ca un om care a luat atât de multe kilograme, dar cântarul asta îmi indica.

Am făcut sport atât pe perioada sarcinii, cât şi după ce am născut.

La câteva zile, îmi amintesc că a venit o fizioterapeută care m-a învăţat câteva exerciţii pe care trebuia să le fac zilnic până ce urma să am OK-ul doctorului pentru a începe un program de sport susţinut, dar recunosc că, la două săptămâni, eram deja pe bandă…

Afară era destul de rece, nu mi se permitea să ies la plimbare cu cea mică şi, fiindcă îmi trebuia puţină mişcare, era singura variantă accesibilă în acel moment”, a dezvăluit Irina Nicolae.

Sursa: playtech.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies