Home Stiri mondene Irina Fodor a dat de înțeles cine urmează să prezinte la Antena 1

Irina Fodor a dat de înțeles cine urmează să prezinte la Antena 1

de Clara

Deoarece Gina Pistol a fost în concediul de creștere a copilului, Irina Fodor a prezentat trei emisiuni în locul său. Acum, iubita lui Smiley se va întoarce pe micile ecrane, iar Irina a specificat faptul că nu i-a furat acesteia locul în televiziune.

Mai mult decât atât, soția lui Răzvan Fodor a declarat că ea și Gina se înțeleg foarte bine, iar aceasta nu a fost deranjată de faptul că i-a luat locul.

„Niciodată, că nu e ca şi cum cineva i-a suflat scaunul altcuiva. A fost o situaţie în care ea avea o altă prioritate şi era nevoie să fie acasă, lângă cea mică. Şi, atunci, că eram eu sau altcineva, cineva trebuia să ducă proiectul mai departe. S-a întâmplat să fiu eu. Dar îmi pare rău că oamenii nu ştiu asta: noi chiar avem o relaţie bună de foarte mult timp. Şi orice s-ar spune în presă şi Social Media n-are nicio legătură cu relaţia noastră reală, de fapt”, a spus aceasta pentru cei de la okmagazine.ro.

Întoarcerea Ginei Pistol pe micile ecrane a fost confirmată de către Smiley, în cadrul unei emisiuni televizate. Acesta a adăugat câteva informații și despre starea de sănătate a lui Josephine, dar și despre ce schimbări se întâmplă acum în viața lor.

„Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acum. Avem o bonă cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei și, dacă e nevoie, mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp.

Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic! Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și, acum, îi crește și al doilea dinte de sus”, a spus Smiley în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies