Home Stiri mondene Irina Fodor a fost prinsă acasă la Ștefan Bănică junior

Irina Fodor a fost prinsă acasă la Ștefan Bănică junior

de Clara

Irina Fodor a fost acasă la Ștefan Bănică junior, iar acest lucru a fost surprins de către paparazzii de la cancan.ro. La scurt timp după cele întâmplate, aceasta a făcut o postare în mediul online.

„Bună dimineațaaa! 🥰 Începem o nouă săptămână de pregătiri pentru «Vis în doi». 🔥⛸⛸❄️❄️Va fi o ediție fermecătoare, dedicată poveștilor. De abia aștept!!!❤️ Vă îmbrățișez și să aveți o zi de luni nemaipomenită, ca să începeți săptămâna plini de energie și de bună dispoziție!🤗🤗🤗”, a scris Irina Fodor în mediul online.

Irina Fodor și Ștefan Bănică junior sunt prezentatorii emisiunii Dancing on Ice: Vis în doi.

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, «Dancing on Ice – Vis în doi», pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor.

O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată.

Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am făcut peste o sută de emisiuni în direct, timp de patru ore, recunosc că tot am emoții. Ne vedem la «Dancing on Ice – Vis în Doi», live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1”, a spus acesta într-un comunicat Antena Group.

„Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și… deloc ușor. În patinaj, trebuie să fii ferm și, în același timp, delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar, după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecătoare”, a spus și Irina Fodor…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies