Home Stiri mondene Irina Fodor vorbește despre greutățile întâmpinate pe perioada filmărilor din Grecia

Irina Fodor vorbește despre greutățile întâmpinate pe perioada filmărilor din Grecia

de Clara

În urmă cu aproximativ o jumătate de an, Irina Fodor a plecat în Grecia pentru a filma un nou show marca Antena 1. Soția lui Răzvan Fodor a vorbit despre momentele mai puțin plăcute prin care a trebuit să treacă alături de colegii săi.

„Când am plecat în Grecia, noi toți ne-am pregătit ca pentru vară, maximum o toamnă blândă. Verificasem temperaturile pentru perioada ce avea să urmeze și părea că vom huzuri la 25 de grade. Când colo, noi am prins și 6 grade dimineața și seara, prin anumite zone, în condițiile în care eram îmbrăcați foarte subțire. Eu, cel puțin, am pus în bagaj rochițe vaporoase, de mătase și costume de baie. De fapt, aveam nevoie de o geacă de iarnă și șosete de lână. Așa că am improvizat mult pe zona de styling: am mai pus câte o gecuță de piele peste rochițe, am mai cumpărat de acolo pantaloni și colanți… am scos-o cumva la capăt.

La un moment dat, era atât de frig, încât ne înghesuiam toți în jurul aragazelor concurenților, între probele de gătit, ca să ne încălzim măcar mâinile. Am prins de toate: furtuni puternice, soare arzător, ploi torențiale și vânt care te lua pe sus. Abia ne mai auzeam unii pe alții, trebuia să strig la concurenți ca să înțeleagă proba. S-a gătit în condiții extreme, dar chefii și concurenții nu au ținut cont de nimic în drumul către trofeu”, a spus Irina Fodor, conform celor de la cancan.ro.

Deoarece Gina Pistol născuse, Irina a fost prima variantă atunci când a venit vorba de celelalte emisiuni pe care iubita lui Smiley le modera…

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în «Asia Express», recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după «Chefi la cuțite» va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile”, a declarat prezentatoarea, potrivit spynews.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies