Home Stiri mondene Irina Rimes, reacție în fața criticilor primite după ce a fost desemnată ambasador al Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi”

Irina Rimes, reacție în fața criticilor primite după ce a fost desemnată ambasador al Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi”

de negriuelena

Miercuri, 12 februarie, Ministerul Culturii a desemnat-o pe Irina Rimes ambasador onorific al Zilei Naționale „Constantin Brâncuşi”, eveniment care va avea loc pe data de 19 februarie.

În urma acestui fapt, cântăreața a primit numeroase critici în mediul on-line, multe persoane considerând că titlul primit de artistă nu este justificat.

Artista a avut o reacție cu privire la acest subiect, declarând modest că nu știe dacă ea reprezintă cea mai bună alegere.

„Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere (…). Eu sunt mai mainstream aşa.

De mică am ştiut de Coloana Infinitului şi m-a fascinat, dar nu știam ce reprezintă, nu înțelegeam această abordare.

Am fost la Târgu Jiu, am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor.

Şi când am văzut Coloana Infinitului pentru prima oară,

am avut impresia că mă întâlnesc cu ceva care nu era din lumea mea, dar parcă mereu a fost prezent în lumea mea”, adezvăluit Irina Rimes pe conturile sale de socializare.

Aceasta a primit din nou comentarii acide, o mulțime de persoane fiind ironice în legătură cu cele declarate.

Irina Rimes a revenit apoi, precizând că o mulțime de articole care apar conțin informații scoase din context.

„Nu mai citiţi toate articolele care circulă pe net cu titluri din cuvinte scoase din context.

Mâine, după ce trece febra, vom vorbi şi noi despre lucruri relevante, cum ar fi evenimentul de pe 19 februarie la Muzeul National de Artă.

Noapte bună!”, a transmis Irina Rimes prin intermediul contului său de Facebook.

Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii, a făcut un anunț în care a menționat că pe data de 19 februarie vor avea loc evenimente dedicate lui Constantin Brâncuși atât în București, cât și în Târgu-Jiu.

„Anul acesta se împlinesc 144 de ani de la nașterea artistului, ocazie cu care vom cinsti memoria părintelui sculpturii moderne prin mai multe premiere.

În Bucureşti, în curtea Muzeului Naţional de Artă al României,

va avea loc un spectacol de proiecţii în cadrul căruia vor putea fi vizionate holograma sculptorului şi lucrări consacrate.

Totodată, Muzeul Naţional de Artă al României oferă acces gratuit pe tot parcursul zilei de 19 februarie

şi organizează vizite ghidate în Sala Brâncuși în care se regăsesc cele mai mai multe opere păstrate în România”, a declarat Bogdan Gheorghiu în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Muzeul Naţional de Artă al României…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!