Home Stiri mondene Irina Rimes atacata de fani pentru cum s-a pozat

Irina Rimes atacata de fani pentru cum s-a pozat

de Buinoschi Andreea

Într-una dintre imaginile pe care le-a postat pe conturile sale sociale, Irina Rimes a ratat un detaliu extrem de important. Lenjeria intimă a acesteia era la vedere, iar fanii au văzut acest lucru imediat.

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară. Venită tocmai de peste Prut, aceasta a dat lovitura cu piesa Visele și, după aceea, hiturile au venit unele după altele. Mai mult decât atât, antrenoarea de la Vocea României a reușit chiar să lanseze trei albume până în acest moment, iar toate s-au bucurat de aprecierea fanilor.

Cu toate acestea, se pare că nu tot ceea ce face este apreciat de fani. De curând, aceasta și-a shimbat look-ul, iar fanii ei nu sunt prea încântați de acest lucru. Conform spuselor persoanelor care i-au urmărit ascensiunea pas cu pas, artista pare mult mai îndrăzneață și nu și-a mai păstrat nici inocența de copil.

În urmă cu doar câteva zile, Irina Rimes a postat în mediul online o imagine cu ea, dar lenjeria intimă era la vedere. Mai mult decât atât, acesta nu este singurul lucru ce i-a înfuriat pe fani. Ei au observat că și buzele par a fi schimbate și cred că, deși nu a spus nimic despre acest subiect, Irina și-ar fi mărit buzele.

„Ceva mai bine, dar tot mai mult îmi plăcea de tine cum erai în trecut, tunsoarea nu-mi place, mai bine îți stătea cu părul lung, ai o tunsoare de băiat, revin-o, mai bine, la păr lung bogat și frumos, că doar ești femeie! Iar rochițele din trecut erau mult mai frumoase decât rochița asta, rochița asta e cum au multe… Nu te supăra, eu doar am fost sinceră cu ține, atât tot”, „Puteai să alegi fără sa se vadă chiloțeii… în rest, numai de bine!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor care nu s-au lăsat și i-au spus ceea ce gândesc…

Sursa

 

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies